3EGolf
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een nieuwe hairdresser? Onekappers is het antwoord!

Bent u op zoek naar een hairdresser in Delft? Een kapper die uw wensen respecteert en zoveel mogelijk daarnaartoe wilt leven. Een kapper met hoge mate aan kwaliteit dankzij de meest professionele stylisten en de beste producten voor het haar. Dan bent u bij Onekappers aan het juiste adres! Onekappers biedt top haarverzorging in Delft aan.

Onekappers in gevestigd in het centrum van Delft. Na een gezellig dagje shoppen kunt u gerust een plekje nemen bij ons waarna wij u zullen verwennen met een heerlijk knipbeurt. Een perfecte manier om uw leuke shop dag te eindigen. U zult fris en fruitig thuis aankomen met uw gewenste kapsel. In een mooi, ruimtelijk pand in het centrum van het pittoreske Delft staan wij van dinsdag tot en met zaterdag met een echt dreamteam van topkappers klaar voor onze klanten.

Tijdens een van onze behandelingen zul je merken dat we ruim de tijd nemen om écht naar je haar te kijken en je te voorzien van een uitgebreid advies. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten zoals KEVIN.MURPHY en Moroccanoil. Deze producten laten we je graag ervaren tijdens een fijne was massage, zodat je niet alleen met een fantastische coupe, maar ook heerlijk ontspannen de salon verlaat.

Onekappers heeft de meest professionele stylisten in dienst. Ze werken bijvoorbeeld met Kevin Murphy. Met een lange carrière in de mode, catwalk, editorial en film, is Kevin Murphy een van ’s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten. Vogue verklaarde dat Kevin Murphy degene is die de iconische ‘beach hair’-look heeft uitgevonden.

Naast geweldige stylisten maakt Onekappers ook gebruik van de beste haar producten om uw haar te geven wat het nodig heeft. Onder andere Moroccanoil. Moroccanoil is en blijft de leider van haarproducten verrijkt met de hoogte kwaliteit arganolie. Wat oorspronkelijk begon met de Moroccanoil Treatment, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige verzorgings- en stylingslijn. Transformeer beschadigt haar naar glanzend en breng krullen weer tot leven.

http://www.onekappers.nl/
3eGolf.nl