3EGolf
Image default
Dienstverlening

Wat kunt u het beste doen wanneer uw rijbewijs ingevorderd is?

Heeft u ongemerkt te hard gereden? Of was u te laat vertrokken en heeft u daarom even flink doorgereden? Wanneer u meer dan 50 kilometer per uur te hard rijdt, is de kans groot dan uw rijbewijs ingevorderd wordt. Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten hoe lang u uw rijbewijs kwijt bent. De officier van justitie beslist hoe lang u uw rijbewijs kwijt bent. Door een specialist als VTH Advocatuur in te schakelen, kunt u alle hulp ontvangen die u nodig heeft om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit erg belangrijk is wanneer u afhankelijk bent van uw auto als vervoersmiddel. Dit kan zowel vanwege werk als vanwege privéomstandigheden zijn.

Laat een ervaren advocaat een klaagschrift voor u indienen

Er is een manier om uw rijbewijs weer zo snel mogelijk terug te ontvangen, wanneer deze is ingevorderd. Zo heeft u niet minimaal twee maanden last van de gevolgen omdat u zonder rijbewijs zit. Door een advocaat van VTH Advocatuur in de armen te sluiten, wordt uw zaak binnen 14 dagen behandeld door de rechter. Dit kan door een klaagschrift in te dienen. In de meeste gevallen lukt het om zo uw rijbewijs weer snel terug te hebben. Dit heeft een groter effect dan wanneer u zelf een brief schrijft en opstuurt naar de officier van justitie. Uit ervaring is gebleken dat vaak weinig rekening gehouden wordt met uw persoonlijke situatie wanneer u zelf contact opneemt.

Is al meerdere keren uw rijbewijs ingevorderd?

Is voor de tweede keer in minder dan vijf jaar tijd uw rijbewijs ingevorderd? Of is uw rijbewijs ingevorderd omdat u na een feestje met een glaasje te veel achter het stuur gekropen bent? Ook in deze situaties kunt u een ervaren verkeersstrafrechtadvocaat inschakelen om een klaagschrift in te dienen. Wel is uit ervaring gebleken dat het terug vragen van een rijbewijs met rijden onder invloed niet altijd het gewenste effect heeft. Dit is ook het geval als u al vaker uw rijbewijs bent verloren.

https://www.advocaat-verkeersstrafrecht.nl/
3eGolf.nl