3EGolf
Image default
Horeca

Op zoek naar een partytent in regio Hengelo?

Dan bent u bij de mooiste Partytent-Huren Hengelo aan het juiste adres. Wij verhuren al jaren partytenten die je  voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Wij brengen ze en halen ze ook weer op en uiteraard helpen we met opzetten. Onze tenten zijn bij koude dagen voorzien van heaters en verlichting, voor in de avond als donker wordt . Ook voor catering moet u bij ons zijn, en kunt u bij ons een barbecue en koelwagen huren. En kunt u ook personeel bij ons inhuren die uw gasten voorzien van eten en drinken op uw feest. 

Tenten en attributen

Onze tenten zijn verkrijgbaar in meerdere maten en hebben sluitingen, zodat je de tent ook dicht kunt doen om de warmte binnen te houden. Mocht u de tent willen opzetten op een grasveld dan kunt bij ons ook een houten vlonder huren. Wij verhuren barbecues en bestek en borden , maar ook stoelen en tafels. Wilt u nou uw eigen bar dan kan dat ook bij ons wij hebben barren op wielen. En uiteraard voorzien van tap en mini koelkast, en u kunt bij ons volledige muzieksystemen regelen. En extra verlichting voor in de tent en hebben wij voor kinderen popcorn en suikerspin kraampjes. 

Evenement artikelen en springkussens 

Wij verhuren ook springkussens voor bijvoorbeeld een opening van een winkel of buurtfeest. Wij hebben normale springkussens maar een ook buikschuifbanen en een stormbaan. Altijd bellen voor de mogelijkheden de springkussens gaan hard bij ons. Voor evenementen hebben we toiletwagens kassahokje en natuurlijk garderobes op wielen. En kunt u bij ons ook hekken huren die eventueel mocht u dat willen, kunnen worden voorzien van zwart zijl. En hebben we vlaggenmasten om reclame vlaggen van bijvoorbeeld sponsoren en organisatie op te zetten. En ook om het terrein al op afstand te kunnen zien zodat mensen weten waar ze moeten zijn. 

 

3eGolf.nl