3EGolf
Image default
Hobby en vrije tijd

Over Telstar Beach bij Strand Horst

 Op de rand van de Veluwe, bij het idyllische Strand Horst, ligt de surfclub en surfschool Telstar Beach. Telstar Beach is dé plek voor iedereen die van surfsporten houdt. Of u nu een ervaren kitesurfer bent of als recreant wilt leren windsurfen: bij deze surfschool kan het allemaal. Bij Telstar Beach kunt u voor alles terecht wat met watersport te maken heeft: naast het volgen van een of meer lessen windsurfen, kitesurfen en suppen (al dan niet privé of in kleine groepen), is het ook mogelijk om bedrijfsuitjes, familiedagen of feesten op locatie te organiseren bij Strand Horst.

 

Surflessen bij Telstar Beach

Surfen is een van de meest gave sporten ie er is. Steeds meer Nederlanders ontdekken wat windsurfen en kitesurfen te bieden hebben, zoals veel actie, sporten te midden van de natuur en lekker fysieke bezig zijn. Bij Telstar kunt u ontdekken hoe gaaf windsurfen en kitesurfen zijn, door het volgen van een of meer lessen. De lessen worden in beperkte groepjes van maximaal zes personen gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs.

Alle benodigde materialen zijn hierbij inbegrepen, zoals de sportkleding (wetsuit) en de surfplank. Na een serie van vier lessen kunt krijgt u een officieel certificaat waarmee u overal ter wereld surfspullen kunt huren om deze fantastische sport te beoefenen. Kunt u al surfen en wilt u uzelf verder bekwamen in de kneepjes van het vak? Dan kunt u ervoor kiezen om een of meer privélessen te volgen. U krijgt dan één-op-één lessen om een nog betere kitesurfer of windsurfer te worden.

 

Een compleet dagje uit bij het water

Wilt u liever iets organiseren met een groep, zoals met uw bedrijf of met een groep vrienden of vriendinnen? Ook dat kan bij Telstar Beach. U kunt kiezen uit diverse surfclinics , verrassend leuke workshops of het organiseren van een kindergeest. Na afloop dineert u overheerlijk en pakt u natuurlijk ook nog een aantal verfrissende drankjes mee. Bezoek nu de website om meer te weten te komen en direct een surfles of uitje te boeken. Graag tot ziens bij Strand Horst!

 

Gerelateerde artikelen

Speel Cornhole met je vrienden en familie

Het leukste personeelsuitje organiseer je in Eindhoven

De Volledige Uitleg om Messen te Slijpen op een Wetsteen

3eGolf.nl