3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Parketvloeren omgeving Utrecht

Parketvloeren omgeving Utrecht nodig? Kies dan voor de parketvloeren van AvanceFloors. Waarom? 

–       Betaalbare topkwaliteit. 

–       Een ruim assortiment.

–       Duurzame geproduceerd.

–       Eersteklas hout, met zorg bewerkt. 

–       Eenvoudig te onderhouden. 

–       Slim kiezen met 6 simpele stappen.

Kort gezegd: parketvloeren, Truly Yours.

 

Parketvloeren Utrecht voor een industrieel interieur

Tegenwoordig is een industrieel interieur helemaal trending. De kleur die we vaak terugzien in een industrieel interieur is grijs. Licht-grijs, donkergrijs, maar ook antraciet zijn populaire kleuren. Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast op de wand of terugkomen in de meubels. Deze tint is ook prachtig te combineren met houtkleurige items. En dus ook in parketvloeren! Onlangs heeft AvanceFloors de nieuwe trendy kleur “Invisible” geïntroduceerd. Dit is een kleur waarin de natuurlijke kleur van het hout nog eens extra wordt benadrukt. Perfect in combinatie met lichtgrijze wanden of antracieten meubels. Wil je deze kleur niet op je wanden of in je meubels, maar in de vloer terugzien? De houten vloeren van AvanceFloors zijn verkrijgbaar in verschillende lichte of donker grijze tinten, bijvoorbeeld Madara of Alta. Met de parketvloeren van AvanceFloors leg je dus de basis voor je industriële interieur. Een kleur gekozen? Er zijn nog meer punten waarin je een keuze moet maken voor je perfecte droom parketvloer.

Parketvloeren Utrecht slim kiezen

Een van de voordelen die AvanceFloors biedt is het slimme online keuzeplan Six Simple Steps. Met dit keuzeplan stel je eenvoudig en makkelijk de parketvloer van je dromen samen. De kleur van je houten vloer al in gedachte? Dat is al een hele stap! Het is echter ook van belang om even stil te staan bij stap 1. Stap 1 is de keuze voor massieve eikenhouten vloeren, of samengestelde parketvloeren. Vloerverwarming in je woning? Kies dan voor een samengestelde houten vloer. Deze is perfect te combineren met vloerverwarming. 

Visgraat of planken parketvloeren in Utrecht

Vervolgens moet je gaan bedenken of je een plankenvloer wil, of liever kiest voor een hongaarse punt of de steeds populairder wordende visgraat vloer. Een plankenvloer heeft AvanceFloors in verschillende breedtes van extra smal 6 cm tot maar liefst 38 cm. De populairste breedtes is die van 18 cm. We zien ook dat de 24 cm steeds meer in trek komt. Evenals de visgraat parketvloeren. Helemaal terug van weg geweest. Waar je ook aan moet denken is de keuze voor de kwaliteit van het eiken. Vind je het mooi als er wat noesten en kwasten te zien zijn? Kies dan voor een Rustiek Mix kwaliteit. Liever wat minder leven in de plank? Ga dan voor een Rustiek A of een premier kwaliteit. Tenslotte kan je nog kiezen voor een extra afwerking (bijvoorbeeld een veroudering of fijnbezaagde behandeling) en je eventuele accessores zoals traptreden, convectorrooster of plinten.

Nieuwsgierig geworden en meer informatie over de AvanceFloors? Bekijk dan de mogelijkheden parketvloeren in omgeving Utrecht.

3eGolf.nl