3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

De import en export van auto’s laat u over aan deze experts

Quadriga Car Retail is gespecialiseerd in de internationale handel van nieuwe auto’s. Dit bedrijf werkt met en verkoopt alleen aan autoprofessionals. Zij zijn experts in de import en export van nieuwe auto’s en recente occasies. De kernactiviteit? Dat is de aankoop van grote partijen auto’s in heel Europa, om deze vervolgens geografisch verspreid opnieuw te verkopen in kleinere aantallen. Dit natuurlijk volledig op maat van de afnemers.

Korte lijntjes, zodat u precies weet waar u aan toe bent

Dit bedrijf houdt zich dus enkel bezig met de import en export van auto’s voor autoprofessionals. Doordat ze hierin zo actief bezig zijn, zijn ze ondertussen uitgegroeid tot een heuse expert in de branche. Bij hen kiest u voor scherpe prijzen en heeft u één aanspreekpunt van de bestelling tot aan de afhandeling. Daarnaast zorgen ze ook voor een eenvoudige en snelle administratieve verwerking, waardoor alles in een oogwenk geregeld is. Tevens houden zij de lijntjes kort, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een professionele aanpak staat voorop

Bij Quadriga Car Retail staat een professionele aanpak voorop. Denk hierbij aan vereenvoudigde procedures en vlotte communicatie. Het aanbod van de auto’s geven ze dan ook niet zomaar prijs. Om de vertrouwelijkheid met de handelspartners te garanderen, beveiligen ze het aanbod middels een wachtwoord. Wilt u hier toegang tot? Dan kunt u uzelf inschrijven, om zo toegang te krijgen tot een persoonlijk Quadriga-account. Zo kunnen ze het beste aan al uw wensen en eisen voldoen, wanneer het gaat om de import en export van auto’s.

Neem contact op en bespreek uw wensen

Elk jaar verhandelt Quadriga ongeveer zo’n 6500 auto’s en daar kan die van u ook tussen zitten! Neem contact met ze op en bespreek uw wensen voor een auto. Zij zorgen er vervolgens voor dat ze een auto regelen die volledig op uw wensen aansluit en aan uw eisen voldoet. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op of ga bij ze langs. Zij staan u graag te woord.

http://qcr.be/nl/home
3eGolf.nl