3EGolf
Image default
Huishoudelijk

Pas een nieuwe vloer laten leggen?

Na het laten leggen van een nieuwe vloer is natuurlijk ook de voortdurende onderhoud belangrijk. Een nieuwe vloer is niet iets wat je zomaar wanneer je wenst kan laten aanleggen, dit vraagt natuurlijk veel werk en ook best veel geld. Het is dus belangrijk om je vloer goed te onderhouden en er voorzichtig mee om te gaan. Er is ook een verschil in de soort vloeren, je hebt kwetsbare vloeren en vloeren waar je niet makkelijk een krasje op krijgt of ziet. Als je een kwetsbare vloer hebt is het aangeraden om deze vloer te beschermen, dit kun je doen door bijvoorbeeld onder je stoelen en tafels zelfklevend vilt te plakken.

Zelfklevend vilt

Zelfklevend vilt is iets wat je zeker in huis moet hebben. Met zelfklevend vilt kun je niet alleen je meubels, muren maar ook je vloer beschermen. Zelfklevend vilt plak je bijvoorbeeld onder de poot van de stoel en tafel, dit zorgt voor een bescherming, wanneer je met je stoel schuift dan hoef je je niet meer zorgen te maken over krassen op je vloer.

Het is ook mogelijk om zelfklevend vilt op je muren of op de deurhendel te plakken. Hiermee krijg je geen krassen of deuken in je muur wanneer de deur open zwiert.

Zelfklevend vilt kopen

Het zelfklevend vilt kun je of in een rol of in stukjes verkrijgen, zelfklevend vilt is bijna overal verkrijgbaar waardoor je het makkelijk kan vinden.

https://stoeldopshop.nl/collections/zelfklevend-vilt
3eGolf.nl