3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Plat dak

Als je een plat dak hebt, hoe ziet het er dan uit? Merk je dat er eigenlijk nieuwe dakbedekking nodig is? Een goed moment om dan actie te ondernemen en dan contact met ons op te nemen zodat wij dat voor je kunnen realiseren. Het is goed dat je dit vandaag nog doet, er kan dan een afspraak in worden gepland en dan komen we naar je toe op locatie. Op deze manier kunnen we de huidige situatie het beste beoordelen en van daaruit handelen. Als dat nodig is dan kunnen wij ook direct bepaalde werkzaamheden uitvoeren en bij ons heb je daar ook garantie op.  

 

Je plat dak laten isoleren

Een plat dak laten isoleren is het beste wat je kunt kiezen en dit kun je dan door ons laten doen! Wanneer je huidige plat dak toe is aan nieuwe dakbedekking dan zijn er eigenlijk twee opties. Je zou dan de oude dakbedekking kunnen laten verwijderen en dan nieuwe kunnen plaatsen, maar je kunt ook de nieuwe over de oude heen laten plaatsen. Het is dus maar net waar dat jouw voorkeur naar uit gaat. Maar de meeste mensen maken de keuze aan de hand van de kosten.

 

Kosten plat dak isolatie?

Hoeveel dakbedekking gaat kosten hangt af van welke materialen er gebruikt worden. Je hebt daarbij de keuze uit EPDM, bitumen en PVC. Als je een echte natuurliefhebber bent, dan kun je ook voor een groen dak kiezen. Welke keuze je ook maakt, je kunt bij ons vooraf opvragen wat de kosten zijn. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent, kun je bekijken wat er binnen je budget past en dan keuzes maken. Als je vragen hebt horen we dat ook graag zodat wij deze kunnen beantwoorden.

 

3eGolf.nl