3EGolf
Image default
Marketing

Professionele website laten maken v.a. €995,-

Een professionele website laten maken door SiteToGo biedt vele voordelen. Naast dat we een website verzorgen die er goed uitziet, zorgen we ook dat de website optimaal is voor Google. Onze diensten worden dan ook verleend door een samenwerking tussen online marketeers en webdesigners. Een professionele website laten maken door SiteToGo zorgt zo voor online succes!

Voordelen van een professionele website laten maken

Bij SiteToGo staan we voor kwaliteit en hebben we oog voor detail. Wanneer u kiest voor SiteToGo om uw professionele website te laten maken, bieden we een viertal voordelen:

Onze websites worden gemaakt in WordPress

Dit betekent dat eventuele aanpassingen simpel kunnen worden aangebracht. 

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google

Dit houdt in dat uw website vaker gevonden zal worden via Google. Dit zorgt voor meer bezoekers en zo meer succes. Dit doen we door SEO (hoger ranken in de organische zoekresultaten van Google), SEA (betaalde advertenties op Google) en het inzetten van Social Media.

Onze websites worden gemaakt door online marketeers

De focus ligt hierdoor op resultaatgericht en vindbaar. 

Technische updates

Nadat de website is gemaakt blijven we updates doen om uw website optimaal te laten presteren.

Een professionele website laten maken op 2 manieren

Om aan uw wensen te voldoen, werken we op twee manieren. U kunt kiezen voor een website op basis van een thema of een website dat compleet op maat gemaakt is.

Een website op basis van een thema houdt in dat er een sterk opgebouwd thema voor uw website wordt gebruikt. Dit is een heel betaalbare optie en zo erg handig voor kleine MKB bedrijven en ZZP’ers. 

Ook kunt u ervoor kiezen om uw professionele website geheel op maat te laten maken. Dit zorgt voor een unieke website en is zo meer geschikt voor wat grotere organisaties.

Werp gerust een blik op ons portfolio om te zien hoe we de twee opties eerder hebben ingevuld.

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 2100 595. We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website www.SiteToGo.nl.

3eGolf.nl