Ramen ramen edinburgh

Welk raam met dubbele beglazing moet ik kiezen?
Glasvulling van raamsystemen is divers in technische kenmerken. Dit maakt het mogelijk om moderne ramen in verschillende klimaten te installeren, om ze het meest effectief te gebruiken voor het oplossen van verschillende problemen. Ontdek hoe u ramen met dubbele beglazing kiest voor uw ramen om de meest geschikte voor uw doeleinden te bestellen.

Soorten glazen zakken
Het glaspakket is een hermetisch afgesloten structuur van glazen die langs de contour zijn verenigd, gescheiden door een afstandhouder en luchtkamers vormen. Producten verschillen in verschillende parameters.

Op basis van het aantal kamers: eenkamer, tweekamer, driekamer
Glazen unit structuur

De meest voorkomende producten zijn met één, twee of drie camera’s. Pakketten met meer intimiteit worden terecht als warmer en “stiller” beschouwd. Als de structuur twee glazen heeft, is dit een kamer, drie – twee kamers. Weet niet? Concentreer u op uw klimaatzone.

Let op: systemen met één kamer worden overal in de zuidelijke regio’s en in centraal Rusland geïnstalleerd – voornamelijk in technische, niet-residentiële, niet veeleisende gebouwen voor thermische isolatie. Ze wegen weinig en zijn goedkoper, ze laten goed licht door.

Tweekamersystemen isoleren warmte, klinken efficiënter, wegen meer en worden vaker gebruikt in beglazing in woningen.

Glazen zakken met drie kamers zijn duurder en beschermen beter tegen de kou. Hun installatie is alleen gerechtvaardigd bij beglazing van openingen in barre klimatologische omstandigheden met ramen met een grotere framebreedte. In uitzonderlijke gevallen worden ook ramen met dubbele beglazing met vier kamers gemonteerd.

Ramen met dubbele beglazing zijn gevuld met droge lucht of inert gas. Inert gas als vulmiddel is een “warmere” optie. Argon, xenon demonstreren hun speciale eigenschappen efficiënter en houden warmte vast in aanwezigheid van energiebesparende glazen in systemen. Gemiddeld vervult een inert gas zijn functie in glazen zakken gedurende 10 jaar. Na deze tijd moet het vulmiddel worden vervangen.

Op functioneel doel.
Volgens hun functies zijn dubbele beglazing geluiddicht, multifunctioneel, zelfreinigend, getint, gekleurd, met slim glas, energiebesparend, gecombineerd.

Multifunctionele systemen reflecteren infraroodstraling en beschermen ramen tegen oververhitting in de zomer, houden warmte betrouwbaar vast en beschermen tegen kou in de winter. Dankzij hun lichte tint zijn ze van buitenaf minder zichtbaar. Producten isoleren geluid goed. Nadenken over welk raam met dubbele beglazing u moet kiezen voor een balkon, loggia? Zorg voor de functionaliteit van het product.
Zelfreinigende systemen zijn handig omdat ze zichzelf “zelf” reinigen dankzij sedimenten. Autocleaning is een optie die vooral handig is voor bewoners van appartementen op de bovenste verdiepingen en cottages, maar ook voor eigenaren van commerciële gebouwen met grote beglazing.
Bent u aan het beslissen hoe u de juiste glaseenheid voor uw appartement kiest? Als de ramen uitkijken op een drukke straat, is het niet misstaan ​​om geluidsisolatiesystemen te installeren. Ze onderscheiden zich door dikke glazen en kamers van verschillende diktes, zijn gevuld met inerte gassen en kunnen ook worden gemaakt van triplex. Producten onderdrukken ruis tot een nauwelijks hoorbare 30 dB.
Weet u niet zeker welk raam met dubbele beglazing u moet kiezen voor uw huis? Met getinte tassen hoeft u zich geen zorgen te maken dat het appartement van buitenaf wordt bekeken door voorbijgangers of buren. Dankzij de metaalfilm beschermen ze overdag de kamer tegen nieuwsgierige blikken, zijn ze minder kwetsbaar voor mechanische belasting en blokkeren ze ultraviolette straling.
Om de gevel te versieren, kunt u glazen zakken bestellen met gekleurd glas, bedekt met een lamineerfolie of overal geverfd. Producten kunnen worden verduisterd en beschermen de kamer tegen direct zonlicht.
Zilver gecoate energiebesparende tassen beschermen de kamer tegen warmteverlies in de winter en kou in de zomer.
Isolatieglaseenheden met smart glass veranderen het niveau van thermische isolatie en transparantie onder invloed van de omgeving. Ze bevatten een geleidende laag die reageert op veranderingen in licht en temperatuur.
Ramen met dubbele beglazing naar soort decor
Glas met spros.
Ramen met dubbele beglazing kunnen worden versierd met decoratieve elementen: spros, valse voeringen. We raden u aan systemen met shpros te overwegen voor degenen die nadenken over welke dubbele beglazing ze moeten kiezen voor een zomerresidentie. Decoratieve indelingen van metaal in de kleur zilver, goud en brons sieren de beglazing en geven een bijzondere smaak aan het interieur. Valse liners helpen om de glazen zakken aan te passen aan de bouwstijl.

Nu weet u hoe u een glaseenheid kiest op basis van verschillende criteria. Bestudeer bij het kiezen van een product de technische kenmerken ervan, concentreer u op uw eigen voorkeuren en vereisten voor beglazing.

 

Ramen ramen edinburgh

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/
Terug naar boven