3EGolf
Image default
Bedrijven

Salland zorgpremies 2021

Verzekerd zijn tegen eventuele zorgkosten is noodzakelijk, maar u wilt liever geen dure zorgverzekering afsluiten. Aan de andere kant is het wel prettig om de gewenste vergoedingen te kunnen ontvangen. Daarom heeft Salland een zorgverzekering met een scherpe premie, waarbij u kunt rekenen op kwaliteit. Ook onze zorgpremies 2021 worden zo voordelig mogelijk gehouden. Als u in Gelderland of Overijssel woont en op zoek bent naar een goede zorgverzekering, dan is Salland de regionale zorgverzekeraar waar u van op aan kunt. Bereken uw premie voor volgend jaar binnenkort eenvoudig op onze website.

Aanvullende verzekering afsluiten

Alleen een basis zorgverzekering is niet voor iedereen voldoende. Een basisverzekering volstaat als u af en toe naar de huisarts gaat, of voor opname in het ziekenhuis. Als u ook van andere behandelingen gebruik wilt kunnen maken, dan kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Bij Salland zijn er vier om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld een aanvullende verzekering afsluiten op basis van het aantal fysiotherapie behandelingen dat u vergoed wilt krijgen. Of misschien wilt u gebruik kunnen maken van alternatieve behandelwijzen. Ook voor een losse tandartsverzekering kunt u bij Salland terecht. Er zijn drie verschillende, met elk een bepaalde maximale dekking per kalenderjaar.

Collectiviteitskorting op uw zorgverzekering

Als u bij Salland een zorgverzekering afsluit, dan kunt u in aanmerking komen voor een collectiviteitskorting. Wij hebben afspraken gemaakt met veel verschillende bedrijven en verenigingen in de regio. Als u werkt bij een van deze organisaties, of lid bent van een van de verenigingen, dan heeft u recht op een collectiviteitskorting zorgverzekering. Dit houdt in dat u minder betaalt voor uw zorgpremie. Ook gezinsleden die bij Salland verzekerd zijn profiteren hiervan. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging afspraken met ons heeft gemaakt.

https://www.salland.nl/
3eGolf.nl