3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Schoonloopmat op rol

Houd je huis en je schoenen schoon met een schoonloopmat op rol. Een schoonloopmat is een deurmat die ervoor zorgt dat de ergste regen en vuiligheid van je schoenen af komt. Dat doe je natuurlijk door je voeten te vegen. Anders heeft het weinig zin. Een schoonloopmat op rol kun je af laten snijden op het formaat dat jij wil. Als de breedte je toch niet aan staat, kun je natuurlijk ook de breedte verkorten. Je bent wel weer afhankelijk van die maximale breedte van de rol. 

 

Schoonloopmat voor binnen

Het is misschien handig om te realiseren dat een schoonloopmat vooral zinnig is voor binnen. Er is namelijk een verschil tussen schoonloopmatten en droogloopmatten. Dat verschil zit hem in de vochtopname. Een droogloopmat kan meer vocht opnemen en daardoor prima buiten blijven liggen en nog steeds werkzaam zijn. Voor een schoonloopmat op rol is dit weer lastiger. Als er te veel vocht opgenomen is in de mat, zullen je schoenen er niet meer droog van worden. 

 

Wanneer mat op rol?

Een schoonloopmat op rol bestellen of in de winkel kopen kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld op meerdere plekken matten wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan een pand met meerdere ingangen. Of dat nu een kantoor, appartementencomplex of iets anders is. Uit de rol kun je dan verschillende matten halen van dezelfde breedte. Er zijn verschillende formaten te vinden voor een schoonloopmat op rol. Kies vooral een formaat dat groter is als je twijfelt wat je nodig hebt. Dan kun je altijd nog kiezen om er een stuk af te halen. 

 

Materiaal, kleur en winkel

Schoonloopmatten zijn er in allerlei materialen. Bijvoorbeeld kokos of rubber. Misschien heb je een voorkeur voor het materiaal. Misschien maak je je meer druk om de uitstraling van de mat. Ook daar kun je je materiaalkeuze op bepalen. Veel materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je koopt een schoonloopmat op rol via het internet, in de bouwmarkt of in een woonwinkel zoals BEUK meubels.

https://www.beukmeubels.nl/vloeren/schoonloopmat-op-rol/

Gerelateerde artikelen

Een halfhoogslaper met bureau: alle voordelen op een rijtje

Tips tegen inbrekers

Slotenmaker actief in de ruime regio van Antwerpen

3eGolf.nl