3EGolf
Image default
Horeca

Smoothies op je werk laten bezorgen?

Dit artikel gaat over een tof nieuw concept wat net gelanceerd is. Een bedrijf dat zich volledig focust op het bezorgen van smoothies op de werkvloer.

Laat je smoothies gekoeld bezorgen en geniet van de voordelen van verse sapjes op het werk.

Het idee is ontstaan ten tijden van de corona crisis. Gezond leven om weerbaar te zijn tegen invloeden van buitenaf is steeds belangrijker. En veel mensen werken dagen thuis en zijn maar één of twee keer per week op het kantoor. Doormiddel van smoothies bezorgen op je werk, zorg je dat er altijd een lekker flesje beschikbaar is voor jou en je collega’s.

De smoothies worden gekoeld bezorgd in mooie glazen flesjes. Je kan ze bij de deur aannemen of in de koelkast leggen. Er staat duidelijk op wanneer de smoothies zijn gemaakt (altijd op dezelfde dag!) en tot wanneer deze houdbaar zijn. Dit is standaard 3 dagen, in bijna alle gevallen dus genoeg voor alle collega’s om hiervan te kunnen genieten!

Smoothiesopjewerk maakt de smoothies trouwens echt gezond. Afgewisseld met groente, kruiden, noten en superfoods. Zo weet je zeker dat je door het drinken van  deze smoothies ook echt aan je weerstand werkt. En niet alleen maar suikerbommen naar binnen gooit. Bij het samenstellen van de smoothies maakt smoothiesopjwerk.nl gebruik van een diëtiste en een chefkok. Gezondheid en smaakbeleving gaan dus hand in hand.

Smoothiesopjewerk.nl hecht veel waarde aan een duurzame manier van ondernemen. Zo gebruiken ze glazen flesjes, zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen en werken ze met reststromen. Een goede manier om voedselverspilling tegen te gaan!

Wat ons betreft dus echt de moeite om een keer uit te proberen. Voor alle mogelijkheden, neem een kijkje op hun website! Je kan ook gelijk even een mailtje sturen naar info@smoothiesopjewerk.nl

En dan geniet jij binnenkort samen met je collega’s iedere dag van een verse smoothie!

https://smoothiesopjewerk.nl
3eGolf.nl