3EGolf
Image default
Bedrijven

Stalen deuren met glas in Dordrecht

Al een tijdje zijn ze niet meer weg te denken uit moderne interieurs: stalen deuren met glas. Deze echte eyecatchers zorgen voor een strak design in uw huis. Daarnaast laten ze ook extra daglicht binnen, wat een ruimtelijk gevoel creëert in iedere ruimte. Bent u fan? Bij Staal met Glas in Dordrecht kunt u terecht voor uw favoriete stalen deur, geheel op maat gemaakt!

Op maat gemaakt voor ieder interieur

Waar veel bedrijven gebruikmaken van aluminium, zijn de deuren van Staal met Glas gemaakt van echt staal. Ze worden volledig op maat gemaakt, waardoor u uw deur helemaal zelf kunt samenstellen. U heeft de keuze uit verschillende soorten deuren:

  • Stalen scharnierdeur
  • Stalen taatsdeur
  • Stalen schuifdeur
  • Stalen dubbele deuren

Kies daarnaast uw favoriete kleur staal, het gewenste glas én het handvat. Op deze manier past de stalen deur altijd in uw interieur.

Voor iedere woonstijl een andere deur

Scandinavisch, landelijk, industrieel, modern of basic. Geen interieur is hetzelfde en dat begrijpen deze vakmensen goed. Om een passende deur te vinden voor uw woonstijl komen ze graag bij u langs, zodat meteen de huidige situatie kan worden bekeken en de nieuwe situatie kan worden besproken. Zo hoeft u voor de perfecte stalen deur Dordrecht niet eens te bezoeken of te verlaten. Ga bijvoorbeeld voor een industriële look met een zwarte stalen schuifdeur met glas. Of voor een wit stalen scharnierdeur als u een landelijk woonstijl hanteert. Gebruik stalen deuren bijvoorbeeld als tussendeur tussen de gang en de woonkamer. Of zorg voor een prachtige doorkijk naar de keuken met een stalen wand met glas.

Ook stalen binnendeuren met glas in huis?

Stalen deur Dordrecht en omgeving: makkelijker kan het bijna niet. Laat uw favoriete stalen deur vandaag nog op maat maken en Staal met Glas regelt de rest!

https://www.staalmetglas.nl/
3eGolf.nl