3EGolf
Image default
Sport

Laat je Vestrum rijbroek mooi bij de rest van je outfit passen

Vestrum is een merk dat al jarenlang bekend staat om zijn functionele maar stijlvolle rijkleding. Een Vestrum rijbroek is de perfecte mix van technologie en de nieuwste modeontwerpen. Dankzij de knie grip blijf je als ruiter goed in het zadel en houd je altijd goed contact met het paard. De stof zit strak om de benen waardoor deze niet gaat schuren en je geen last krijgt van irritatieplekken. De uitzonderlijke Italiaanse styling kleedt af en is uitstekend te combineren met andere kledingstukken voor zowel ruiter als paard.

Mooie opties van PS of Sweden en Samshield

Twee andere, zeer bekende en gerenommeerde merken binnen de ruitersport zijn PS of Sweden en Samshield. PS of Sweden is vooral bekend van dekjes, bandages en hoofdstellen in een grote verscheidenheid aan kleuren en accessoires. Daarnaast heeft het merk ook een collectie aan functionele maar stijlvolle windjacks en poloshirts.

Samshield is een merk dat stijl combineert met veiligheid. Met name de grote verscheidenheid aan Samshield caps maken dit merk populair. Een rijcap is bij wedstrijden en trainingen in de bak een verplichting maar veel ruiters vinden het maar een vervelend ding en bovendien zien veel caps er allesbehalve stijlvol uit. Een Samshield cap is voor veel paardrijliefhebbers dan ook een echte verademing! Comfortabel, prachtig afgewerkt en ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen die binnen de sport worden gesteld.

Stel je eigen outfit samen!

Wist je dat je veel kleding van de bovengenoemde merken op maat kunt laten maken? Van een Vestrum rijbroek, tot een cap of andere Samshield kleding, het is allemaal zo aan te passen dat je kleding uitstekend bij je figuur past! Kies de items die je mooi vind en informeer bij de verkoper naar de opties voor maatwerk. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je hebt!

Gerelateerde artikelen

Thuis sporten via een thuissportplatform

Voetbalshirts en hun prijzen

Voetbalblessure bij kinderen: hoe te voorkomen!

3eGolf.nl