3EGolf
Image default
Vervoer en transport

Tips om de verhuizing voor te bereiden

Gaat u verhuizen in of naar Amsterdam? Dam wilt u dit soepel laten verlopen. Dit is een klus waar veel tijd en moeite aan verbonden zit. Een verhuizing heeft vele stappen die u goed en nauwkeurig moet uitvoeren. Zo moet u al uw papieren abonnementen zoals tijdgidsen en kranten opzeggen of op uw nieuwe adres laten bezorgen. Ook moet u uw inboedel veilig van A naar B vervoeren? Er zijn vele verhuisbedrijven maar wellicht is een verhuis bus huren een betere optie? Kortom, er zijn vele obstakels in de procedure. Tips zijn dan ook altijd welkom!

Een goed begin is het halve werk

In Nederland wordt er enorm vaak een metafoor gebruikt, ‘’Een goed begin is het halve werk.” Deze metafoor geld ook bij een verhuizing, zodra u een goed begin heeft gecreëerd zal u gemakkelijker te werk kunnen gaan. U voorkomt met een voorbereiding veel miscommunicaties. Bespreek samen met uw partner de voorbereiding, zo weten jullie beide wat er gaande is en wat er gaat komen.

Geen extra zorgen om u heen

Maak u het zichzelf niet moeilijk door extra zorgen om u heen te behouden. Heeft u een kind of meerdere kinderen? Vraag uw ouders of vrienden om hulp, een dagje naar het kinderdagverblijf is dan ook niet erg. Uw kinderen zullen zich vast vermaken. Heeft u een huisdier die aandacht nodig heeft? Vraag familie of vrienden dan ook om hulp, ze vinden het vast niet erg om een dagje op uw trouwe viervoeter te passen.

Uw inboedel vervoeren?

De grote vraag is hoe gaat u uw inboedel vervoeren? Uw eigendommen moeten wel veilig en heel aankomen, dit is van groot belang. Maar hoe gaat u dit vervoeren? U heeft 2 veilige en goede opties. Optie 1 is dat u een kennis vraagt die een busje heeft of u deze mag lenen voor een dag, ook kunt u een verhuurbedrijf inschakelen en voor een dag een busje huren. Optie 2 is een verhuisbedrijf inschakelen, zo bent u ook verzekerd mocht een van uw eigendommen gebroken aankomen. Dan is het verhuisbedrijf hiervoor verzekerd en krijgt u de uitkering van de verzekering tegemoet. Wees verstandig en maak de juiste keus, heeft u niet al te veel meubelen? Dan is een busje huren het meest praktisch, heeft u veel meubelen en zijn deze aan de prijzige kant? Dan kunt u het beste een verhuisbedrijf inschakelen.

Extra ruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan in Amsterdam tijdens, of na het verhuizen? Bij Heboverhuizingen is dit geen enkel probleem. Ook wanneer het gaat om tijdelijke imboedelopslag, zijn wij het bedrijf die u daarin volledig ontzorgen. 

Vele andere tips zijn eigenlijk niet nodig, u kunt gerust zelf al heel veel doen. De basis tips zijn overal te vinden, maar de bovenste 3 gouden tips zijn altijd mooi meegenomen!

 

https://heboverhuizingen.nl/
3eGolf.nl