3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Industrieplaten kopen tegen een aantrekkelijke prijs

Wilt u snel en efficiënt terreinverharding aanbrengen? Bijvoorbeeld om een kavelpad, toegangspad of terrein te verharden? Ga dan voor de betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, van De Keij Betonplaten & Keerwanden in Opheusden. Sinds 1998 realiseert dit bedrijf vele bestratingen voor zakelijke en particuliere klanten. Sinds 2006 is De Keij gespeculeerd in het leveren en leggen van betonplaten, waarbij zij ook keerwanden en sleufsilo’s aanbrengen. Het bedrijf richt zich nu vooral op de zakelijke markt en dan met name de agrarische en industriële sector. Particulieren kunnen er terecht voor projecten vanaf 60m2. Of u nu echter een als zakelijke of particuliere klant betonplaten wilt kopen, bij De Keij krijg u deze industrieplaten altijd tegen een zeer scherpe prijs. Dit komt doordat de platen in bulk bij fabrieken in heel Nederland worden ingekocht, waardoor u profiteert van hoge kortingen.

Betonplaten kopen en professioneel laten leggen

De Keij levert betonplaten van hoogwaardige kwaliteit en in een groot aantal standaardmaten. Hierdoor zijn er altijd platen die perfect passen op uw terrein. Daarnaast is het ook mogelijk om betonplaten te kopen met constructieve bewapening, zodat het beton betreden kan worden door zware voertuigen. De specialisten van De Keij bekijken samen met u welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw project. Wanneer u vervolgens industrieplaten bestelt, zult u de service van De Keij zeker op prijs stellen. Deze groothandelaar levert de platen namelijk keurig op tijd op de gewenste locatie af. Bovendien hebben de experts alle kennis en apparatuur in huis om de platen veilig en efficiënt te leggen. Zo kunt u snel gebruik maken van uw verharde terrein.

Betonplaten laten plaatsen en verplaatsen door specialisten

De experts van De Keij kunnen zowel buitenterreinen als overdekte oppervlakten voor u verharden. Zo wordt uw terrein probleemloos toegankelijk. Ook een locatie tijdelijk omtoveren tot een hoogwaardig bedrijventerrein, is mogelijk door betonplaten te kopen en te laten leggen door deze vakmensen. De platen die zij leggen kunnen ze namelijk verlegen of op een andere locatie gebruiken. De Keij maakt zware industrieplaten dus flexibel en dat altijd voor een aantrekkelijke prijs.

3eGolf.nl