3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga in gesprek met een onafhankelijk pensioenadviseur voor een helder toekomstplan

Heeft u voldoende inkomen om leuke dingen te blijven doen tijdens uw pensioen? Dit is afhankelijk van de wensen en plannen die u heeft voor de toekomst. Een onafhankelijk pensioenadviseur kan u bijstaan in het uitwerken van deze plannen, zodat u zekerheid heeft voor in de toekomst. Zo zoeken zij samen met u naar de beste manier om voldoende inkomen voor later te regelen. En dat allemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Waar vindt u een onafhankelijk pensioenadviseur

Maar waar vindt u een ervaren onafhankelijk pensioenadviseur? Bij PHB Financieel Adviseurs natuurlijk. Een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs kan u advies op maat geven over uw pensioen. Zo geven ze u graag een second opinion op uw huidige pensioensregeling, om zo te kijken of dit aansluit bij uw wensen en eisen voor later. Bent u op zoek naar een dynamisch en persoonlijk team? Dan bent u bij hen aan het juiste adres.

Kleinschalig team met een grote impact

Kleinschaligheid is waar PHB Financieel Adviseurs zich in onderscheidt van andere instanties. Een klein maar efficiënt team kan tegenwoordig veel impact maken. Dat is dan ook waar ze voor streven. Met een klein team, kunnen zij écht persoonlijk advies geven en naar u luisteren. Hier bent u geen  een nummertje, maar kennen ze u persoonlijk. Niets is namelijk prettiger dan beschikken over een financieel vertrouwenspersoon, zoals een onafhankelijk pensioenadviseur, die u kent.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Het goed regelen van uw pensioen kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fiscaal aantrekkelijk sparen, aflossen op een hypotheek of een aanvullend pensioen opbouwen. De onafhankelijk pensioenadviseur zal vervolgens een persoonlijk gesprek met u aangaan, om zo uw wensen en eisen voor de toekomst helder te krijgen. Ze werken vervolgens uit hoe uw pensioen het best geregeld kan worden aan de hand van een pensioenplan. Dit is een concreet plan met aanbevelingen, waar u vervolgens mee aan de slag kunt. Wilt u weten wat deze onafhankelijke pensioenadviseur voor u kan betekenen? Neem dan contact op met PHB Financieel Adviseurs en bespreek de mogelijkheden.

https://phb.nl/
3eGolf.nl