3EGolf
Image default
Eten en drinken

Uitpakken tijdens een gelegenheid? Ga voor de catering in Antwerpen

Eten en een feestelijke gelegenheid zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Van een bruiloft tot aan een verjaardag of een communie tot het behalen van een diploma. Lekker en goed eten maakt een feest pas écht compleet. Wanneer u voor een gelegenheid nog een catering in Antwerpen zoekt, komt u snel terecht bij JÖRD Homecooking & Catering. Of het nu gaat om een familiefeest of een zakelijk evenement. Geniet van de lekkerste smaken, de origineelste recepten en bijzondere combinaties. Uitpakken lukt pas écht goed, wanneer u kiest voor de catering in Antwerpen. Of u nu gaat voor een walking dinner, een buffet of à table. Ga voor een smaakvolle dag dankzij de verwennerij van JÖRD Homecooking & Catering.

Dit zijn de opties wanneer u kiest voor de catering in Antwerpen

Schakelt u de catering in Antwerpen in? Dan heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Kies voor een walking dinner en geniet van lekkere hapjes van vlees, vis en vegetarische varianten. Het personeel van JÖRD Homecooking & Catering komt bij u langs om u te verwennen met de heerlijkste smaken. Heeft u liever een buffet? Dan gaat u voor een royaal gedekte tafel met de lekkerste gerechten en smaken. En wilt u écht uitpakken? Dan zijn de à table gerechten iets voor u. Neem plaats aan tafel en laat u serveren. Ontdek de lekkerste smaken van een uitgebreid driegangenmenu en geniet van heerlijk eten.

De catering in Antwerpen maakt wat u lekker vindt

Heeft u bepaalde allergieën of vindt u sommige gerechten minder lekker? JÖRD Homecooking & Catering houdt daar natuurlijk rekening mee. Doordat zij zowel gerechten als hapjes aanbieden, stilt u zowel de kleine als de grote trek. Trakteer de meest grote groepen op een lekkere maaltijd. Of de smaakvolle dag nu gehouden wordt met zakelijk partners of familieleden: de meesters van de smaak doen er alles aan om u te voorzien van de lekkerste gerechten en de heerlijkste hapjes.

Gerelateerde artikelen

Alles over de mogelijkheden voor gepersonaliseerde chocolade bij DARQ

Cocktails maken deze zomer vakantie!

Welke is de beste percolator

3eGolf.nl