3EGolf
Image default
Woningen

Uw huis te koop zetten in Zevenaar

Hoe fijn het ook wonen is in uw huis, soms komt er een moment dat het tijd wordt om te verhuizen. Misschien is het vanwege een nieuwe baan, vanwege gezinsuitbreiding, of juist omdat de kinderen uit huis zijn en u kleiner wilt wonen. Als u een koophuis heeft, betekent verhuizen niet alleen dat u op zoek moet naar een nieuwe plek om tot een thuis te maken, maar ook dat de oude woning verkocht moet worden.

Maar hoek pakt u dit aan? Verhuizen is al spannend genoeg. Zelfs zonder al het gedoe rondom het verkopen van uw woning staat “verhuizen” al jaren hoog in het rijtje van “meest stressvolle momenten” in een mensenleven.

Bouwen op ervaring

Bij Bolck Makelaardij & Taxaties bent u aan het juiste adres wanneer u zich geen zorgen wilt maken over de verkoop van uw woning in Zevenaar, Arnhem of de Achterhoek. Bolck Makelaardij & Taxaties is al sinds 1994 een bekende naam in het oosten van Gelderland. Wij kennen de regio en de woningmarkt en hebben ruime ervaring met het verkopen van woningen.

Natuurlijk blijft u altijd degene die de beslissingen neemt, maar wij kunnen u bij het hele verkooptraject ontzorgen. Van het bepalen van de verkoopsprijs, de publiciteit, bezichtigingen en de onderhandelingen, wij nemen u alles uit handen. Zelfs het papierwerk, zoals de tacatie en de verkoopakte bereiden we u voor. Bij het bezoek aan de notaris, de laatste stap in het verkoopproces, staan we u bij als adviseur en getuige. Omdat wij uw verkoop tot in het kleinste detail kennen, kunnen we hier ook optreden als woordvoerder.

Betrouwbaar

Natuurlijk gaat u bij de verkoop van uw huis niet af op ons mooie logo, of op onze blauwe ogen. Daarom is het goed te weten dat we zijn aangesloten bij onder meer de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en het NRVT (Nederlands Register van Taxateurs). Deze instanties stellen hoge eisen aan haar leden, waardoor u erop kunt vertrouwen dat wij ons vak verstaan.

Nieuwsgierig? Een leuk huis te koop in Zevenaar gezien? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

https://www.bolckmakelaardij.nl/
3eGolf.nl