3EGolf
Image default
Bedrijven

Veilig op weg

Bijna iedereen met een rijbewijs zit regelmatig in de auto, misschien wel elke dag! Wanneer je zo vaak op de weg zit is het natuurlijk fijn om te weten dat je zo veilig mogelijk op de weg bent. Al helemaal wanneer je net je rijbewijs hebt is het fijn om te weten dat alles zo veilig mogelijk is. Al helemaal dingen als parkeren kunnen soms lastig zijn. Wanneer je niemand hebt om je te helpen kan je er soms wel minutenlang mee bezig zijn om je auto netjes te zetten. Je moet juist handelen en goed kijken tegelijkertijd. Niet iedereen kan dit even goed. Een gadget waarmee je een stuk gemakkelijker kunt parkeren en waardoor je je een stuk veiliger voelt in de auto, is een achteruitrijcamera. Deze is bijvoorbeeld beschikbaar bij Van Zwitserland

 

Zo’n camera kan je ontzettend helpen bij het inparkeren. Je ziet namelijk precies hoe veel ruimte je nog hebt en vaak gaat er iets piepen wanneer je bijna iets aanraakt. Op deze manier verklein je de kans om schade te rijden aanzienlijk. Je moet natuurlijk altijd ook nog zelf op blijven letten. Je kunt nooit volledig op alleen de camera vertrouwen. 

 

Hoewel veel nieuwe auto’s al standaard uitgerust zijn met parkeersensoren, vinden veel mensen het fijn er ook nog camerabeeld bij te hebben. Bij sommige garages kun je deze er dan ook gelijk bijkopen wanneer je een auto aanschaft. Wanneer dit bij jouw garage niet mogelijk is, kun je er altijd elders nog een aanschaffen. 

 

Wanneer je de auto in zijn achteruit zet schakelt de achteruitrijcamera zich automatisch in. Je kunt de camera ten alle tijden ook zelf inschakelen. De meeste achteruitrijcamera’s zijn tegenwoordig draadloos beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijk om ze te installeren en te vervangen. Kijk voor een groot aanbod aan achteruitrijcamera’s en meer informatie over deze apparaten eens op www.vanzwitserland.nl.

3eGolf.nl