3EGolf
Image default
Bedrijven

Verhuur van woongelegenheid aan expats

Wat zijn expats

Als we spreken over expats gaat het over mensen die tijdelijk in het buitenland wonen en werken voor een buitenlands bedrijf. Deze mensen willen meestal een bemeubeld appartement of huis huren in de omgeving van het bedrijf waar ze werken.

Wat kan de verhuurder aanbieden

Veel huiseigenaren vinden het een lucratief bedrijfsmodel om kapitaal te halen uit de verhuur van volledig gemeubileerde woningen en appartementen. De expat makelaar Den Haag probeert de ingerichte woningen die zijn uitgerust met wifi en alle moderne huishoudapparatuur te verhuren aan buitenlandse werknemers die meestal gedetacheerd zijn vanuit de hoofdzetel. In sommige gevallen kunnen de huurders beroep doen op een schoonmaak- en/of wasservice.

Interessant voor jonge, buitenlandse werknemers

Verhuur makelaars Den Haag verhuren de gemeubileerde appartementen of woningen meestal aan jonge buitenlandse werknemers die hier tijdelijk aan een project werken. De inspanning om een appartement zelf in te richten is voor deze medewerkers nauwelijks de moeite waard. Het is veel gemakkelijker om een appartement te kiezen dat klaar is voor onmiddellijke bewoning. Bovendien worden de extra kosten in dergelijke gevallen gewoonlijk door de werkgever of de plaats van werkgelegenheid gedekt.

De huurder betaalt een hogere prijs

Huur makelaar Den Haag gaat in de stad, of de directe omgeving op zoek naar geschikte panden. Hij spreekt met de huurder een verhuurprijs af die merkelijk hoger ligt dan de huur van een gewone woning of appartement. Deze extra huur is nodig om de inrichting en het onderhoud van de woongelegenheid te kunnen dekken. De prijs varieert afhankelijk van de grootte en de inrichting van het huis of appartement. Ondanks de hogere prijzen gaan de zaken met de bemeubelde appartementen goed en het is te verwachten dat het aanbod in de komende jaren zal toenemen. Ze vormen een apart segment in de immobiliënsector.

https://www.expatresidence.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom is het verstandig om een diamantboor te huren?

Maak gebruik van de beste autogarage Deventer

Leen van den Berg: dé expert in autobruggen

3eGolf.nl