3EGolf
Image default
Management

Ondernemingsplan geheel op maat verzorgd

Heeft u een uitstekend ondernemingsplan nodig en op zeer korte termijn? Wij maken deze voor u geheel op maat. Mocht het de bank of investeerder wezen bij wie u een financieringsaanvraag heeft lopen, wij zorgen ervoor dat u een professioneel business plan ontvangt welke u met een gerust hart kunt indienen.
    
Alle theoretische analyses en cijfermatigheden zijn standaard in onze ondernemingsplannen verwerkt. Twijfelt u nog ergens aan in de onderhandelingen of het proces? Geen probleem, wij ondersteunen u gedurende het gehele proces tot aan financiering.
    
Op internet zijn er aanbieders op het vlak van ondernemingsplannen, echter wat ons juist uniek maakt is onze service en ondersteuning gedurende het gehele traject. Wij zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste, we bieden waar voor uw geld. U heeft natuurlijk niets aan een ondernemingsplan als de plannen niet worden gefinancierd.
    
We ontzorgen en met onze kennis kunnen we u tevens helpen met de onderhandelingen bij de investeerder of de makelaar. Bovendien bezitten wij een netwerk in borgstellers voor uw lening of andere financieringsmogelijkheden.

Uw ondernemingsplan wordt geheel naar uw wensen en conform de huisstijl van uw onderneming vervaardigd. Wij begeleiden u dus ook na het maken van het ondernemingsplan. Onze tarieven zijn betaalbaar omdat we efficiënt kunnen werken met een klein team. Zo is het voor een ieder bereikbaar om een professioneel ondernemingsplan te laten maken.

Laat ook uw droom werkelijkheid worden en zet een stap. Wij hebben een zeer hoog succespercentage bij financieringen en bij makelaars scoren we zelfs 100%. Voor wat betreft horeca zien de gemeente en makelaar graag een nieuwe vestiging, het brengt namelijk levendigheid in de straat en wijk. Uiteraard moet het bedrijfsplan dan wel goed zijn waar wij dan ook voor zorgen.

U kunt er dus zeker van zijn dat u hoogstaande kwaliteit verkrijgt en door ons uw ondernemingsplan laten maken. Bel of mail ons gerust of kom langs op kantoor per afspraak.

 

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl
3eGolf.nl