3EGolf
Image default
Management

Onbeperkt bellen met VoIP

Overal en altijd bereikbaar zijn voor uw klanten

VoIPStarr staat bekend om zijn goedkope beltarieven en vele opportunities. Juist wij zijn een van de betere telefonie-aanbieders omdat we een ruime keuze bieden aan netnummers met een flexibel systeem. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar met gebruik van een veilige netwerkstructuur om onze klanten echte kwaliteit te kunnen bieden.

Wat zijn uw voordelen als u VoIP gebruikt? Dat is altijd kostenbesparing. Bellen via VoIP is namelijk goedkoper dan bellen op de traditionele manier. Met onze VoIP telefonie mogelijkheden bent u overal en altijd bereikbaar. De enige vereiste is een internetverbinding.

U heeft bij ons ook de keuze om een VoIP telefoon te leasen of om gebruik te maken van onze gratis app.

VoIPStarr staat klaar voor de zakelijke markt, zzp’ers, mkb en gootbedrijven.

Zorgeloos onbeperkt bellen

Met het onbeperkt bellen pakket van VoIP Mobiel, kunt u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland, uitgezonderd 0900, 0909 en overige betaalnummers met een aangepast tarief.

Gratis overstapservice

Wij vinden het belangrijk dat u telefonisch bereikbaar bent voor uw klanten. Zelfs als we uw telefooncentrale overzetten op ons netwerk. Met de gratis overstapservice van VoIPStarr bent u geen dag onbereikbaar.

We regelen uw telefoonnummer, keuzemenu, wachtrij en centraal adresboek. Die zorgen nemen we dus óók van uw af, zodat u vrij door kunt gaan met ondernemen. Dit alles is inbegrepen. U heeft nimmer onverwachte kosten en verassingen achteraf.

Gratis toestel voor iedereen

Iedere werknemer krijgt een gratis VoIP toestel. Hiermee kan hij oproepen beantwoorden, doorverbinden en in de wacht zetten.

Contacteer ons nu meteen voor uw ideale telefonie-oplossing.

https://voipstarr.nl

Gerelateerde artikelen

Ondernemingsplan geheel op maat verzorgd

Voorbeeld van een ondernemingsplan met de onderdelen

Talentmanagement: leg talent bloot met disc en ontwikkel het met feedback

3eGolf.nl