3EGolf
Image default
Dienstverlening

Vind jouw liefde tijdens een avondje speeddaten

Woon jij in Utrecht en vraag je je af of speeddating misschien wel wat voor jou is, om jouw kans op het vinden van een partner te vergroten? Twijfel niet langer en ga speeddaten in Utrecht met Search4Love! Speeddaten is de manier om op een laagdrempelige en ontspannen manier andere singles te ontmoeten.

Wij organiseren bij Search4Love regelmatig speeddate avonden voor verschillende groepen. Wij hebben avonden voor homo’s, lesbiennes en hetero’s. Dus wat jouw voorkeur ook heeft, tijdens een avondje daten met Search4Love kan jij zomaar de liefde van je leven tegenkomen. Daarnaast kan je bij ons selecteren op je eigen leeftijdscategorie. Je zal dus altijd mensen ontmoeten die ongeveer van jouw leeftijd zijn. Vind je het erg spannend om de eerste keer in je eentje te gaan speeddaten? Dat snappen we! Schrijf je gewoon in samen met een vriend of vriendin, dan kunnen jullie er samen met alle dates een gezellig avondje van maken.

Real life ontmoetingen, leuker en succesvoller

Tegenwoordig zitten veel mensen op dating apps. Je ziet veel mensen langskomen maar alleen een foto en een kort verhaaltje zegt meestal niet zoveel. Veel leuker is het dan ook om mensen in real life te ontmoeten. En het is ook veel succesvoller! Zie je er tegenop om lang vast te zitten aan een date die je eigenlijk niet zo leuk vindt? Daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. De dates die je bij ons ontmoet spreek je namelijk maar 4 minuten. Dat lijkt juist wel weer heel erg kort, maar dit is lang genoeg om te ontdekken of je je date wel of niet leuk en interessant vindt. En vind je de date niet zo leuk, dan zijn die 4 minuten zo voorbij. Tijdens onze speeddates ontmoet je tot wel 15 singles op een avond. Best een grote kans dus dat er zeker wel iemand tussen zit die je wel ziet zitten.

Ga op date op de locatie waar jij wilt

Bij het inschrijven kan je kiezen uit verschillende locaties. Wij organiseren onze speeddate avonden namelijk op meerdere plaatsen. Ga je voor speeddaten in Rotterdam of woon je dichter in de buurt van Amsterdam? Op onze site kan je alle locaties bekijken.

Ook een leuk idee: ga eens speeddaten in een andere stad dan jouw woonplaats. Je beleeft dan een leuke avond in een andere omgeving en wie weet loop jij daar de ware tegen het lijf!

https://www.search4love.nl/
3eGolf.nl