3EGolf
Image default
Huishoudelijk

Waarom je witgoed een 2e kans kan geven!

Niet iedereen kan zich altijd nieuw permitteren, daarom kiezen veel gezinnen er voor om 2e hands witgoed aan te schaffen en zo tientallen Euro’s uit te sparen vergeleken met de nieuwprijs. Tweedehands witgoed betekent niet dat je andermans ellende koopt, je praat dan over apparaten die een reeks tests en wanneer nodig reparaties hebben ondergaan. Nadat een apparaat volledig is getest en alles heeft doorstaan om de functionaliteit te kunnen garanderen, dan wordt het pas te koop aangeboden. Deze apparaten kunnen veel goedkoper verkocht worden in vergelijking met een gloednieuwe tegenhanger. Daarom zijn de kosten die u met het kopen van tweedehands witgoed bespaard meer dan de moeite waard.

 

Volledig gereviseerd en hersteld wanneer nodig

Wij van WGS-witgoed zijn een bedrijf die huishoudelijke apparaten zoals: wasmachines, drogers, Koelkasten, afwasmachines enz., uit verschillende bronnen kopen. Het door ons gekochte artikel zal voordat het te koop wordt aangeboden, volledig worden nagekeken. Mochten wij concluderen dat er duidelijk zichtbare oneffenheidjes aanwezig zijn, zullen wij het artikel cosmetisch herstellen, repareren en zelfs wanneer mogelijk verbeteren. Daarna krijgt het pas een 2e kans witgoed voortbestaan, met een garantie van 6 maanden. Dit alleen al is het voor u bijzonder aantrekkelijk om witgoed 2e hands aan te schaffen. U bent dan verzekerd van een goed werkend product inclusief garantie, zonder dat u uw spaarrekening tot zinken brengt.

 

Verminder de ecologische voetafdruk

Dit is waarschijnlijk niet iets wat bij u door het hoofd spookt bij het aanschaffen van een 2e kans witgoed apparaat, u zult meer kijken naar het financiële plaatje. Toch is niet onbelangrijk om even na te denken om het belang van onze omgeving. Telkens wanneer iemand nieuwe apparatuur koopt en het oude niet laat reviseren voor hergebruik, brengt die persoon indirect schade toe aan het milieu. Het klinkt vergezocht, maar door het kopen van gebruikt witgoed help je ongemerkt de milieuvervuiling terug te dringen. Alleen al een kijkje op een vuilstortplaats dat vol ligt met beschadigd of kapot keukenapparatuur zult iedereen doen afvragen waar het heen gaat met onze beschaving. Maar misschien bent u niet zo milieuvriendelijk als dat u zou moeten zijn, dan is de lagere prijs nog altijd de grootste motivatie bij de aanschaf van tweedehands witgoed.

 

Witgoed apparaten gaan lang mee

Met de huidige kwaliteit en techniek hoe fabrikanten hun artikelen produceren, bent u tegenwoordig gegarandeerd van een langere levensduur vergeleken met vroeger. Natuurlijk zullen er altijd apparaten zijn die langer meegaan dan andere. Apparaten gevuld met kwetsbare elektronica zoals magnetrons of wasmachines die ook nog constant onder druk staan en met centrifugeren hoge toerentallen bereiken zullen altijd een korte levensduur hebben dan die minder worden belast. Grote apparaten zoals gasfornuizen, diepvriezers en koelkasten hebben praktisch geen onderhoud en reparatie nodig en zijn daarom als nieuwkoop vaak peperduur. Een koelkast daarentegen gaat makkelijk 20 jaar mee en een wasmachine behoort een 3000 wasbeurten te kunnen maken. Dit betekent dat u bij aanschaf van een tweedehands tot in de puntjes getest apparaat nog jaren plezier heeft. Daarom hebben wij van WGS-witgoed alleen maar topmerken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

 

Wij vertegenwoordigen alleen vertrouwde merken

Wij van WGS-witgoed zijn ons er degelijk van bewust dat hedendaags iedereen in bezit is van een constante internetverbinding. Met een paar snelle zoekopdrachten op internet kunt u al veel geld besparen, en wat misschien nog belangrijker is het voorkomen van onnodige frustraties. Daarom beperken wij ons alleen tot bekende vertrouwde merken, zodat u geen product in handen krijgt waar een geschiedenis van slechte prestaties aan vooraf ging. Niets is zo irritant dan wanneer u een bedrag betaald voor een amper gebruikte vaatwasser om er naderhand achter te komen dat de nauwelijks gebruikte vaatwasser amper functioneerde. Betrouwbare merken zijn populaire apparaten. En hoe populairder het model, hoe meer beschikbare onderdelen. Daarom zult u bij ons in de winkel nooit rare alternatieve merken vinden, waarvan de onderdelen waarschijnlijk alleen verkrijgbaar zijn op een eiland in de Stille Oceaan.

https://wgswitgoed.nl/
3eGolf.nl