3EGolf
Image default
Dienstverlening

Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen kopen bij uw vulpenspecialist

Als u een Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen kopen wilt, vertrouwt u op de expertise van een vulpenspeciaalzaak. Dit is de plek waar u medewerkers vindt die u vol passie alles over deze kwaliteitsvulpennen kunnen vertellen. Zij weten als geen ander wat optimaal schrijfcomfort inhoudt en hoe de vulpennen van deze gerenommeerde merken dit weten te creëren. Omdat er voor elk budget een vulpen van deze kwaliteitsmerken te vinden is, kan iedereen hier jarenlang van genieten. Bovendien zijn deze vulpennen daarmee ook een ideaal relatiegeschenk.

Exclusieve merken die staan voor kwaliteit

Als u besluit een Parker pen te kopen dan kiest u voor een vulpen die een Engelse origine kent. George Parker wilde in 1888 zijn eigen vulpennen maken, omdat hij telkens de pennen van andere merken moest repareren voor studenten aan wie hij ze verkocht. Dit heeft erin geresulteerd dat we vandaag de dag nog steeds vertrouwen op de kwaliteit, degelijkheid en elegantie waar deze vulpennen wereldwijd bekend om staan. Ook de Montblanc vulpen staat voor hoogstaande kwaliteit en datzelfde geldt voor de Waterman vulpen. Deze exclusieve merken komen van oorsprong uit Duitsland en Frankrijk.

Luxe vulpen op maat

Een echte vulpenspeciaalzaak die al is opgericht in het jaar 1927 vindt u in P.W. Akkerman. Deze speciaalzaak is gevestigd aan de Langebrugsteeg 13 in Amsterdam. Hier koopt u de meest luxe pennen. Een uitgebreid assortiment aan de Waterman vulpen en de Montblanc vulpen bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u hier uiteraard ook terecht om een hoogstaande kwaliteit Parker pen te kopen en nog veel meer. Bij elke vulpen, ongeacht de prijs, krijgt u hier persoonlijk advies op maat. Laat u daarom ook aangenaam verrassen en ontdek het zelf bij uw vulpenspeciaalzaak P.W. Akkerman.

3eGolf.nl