3EGolf
Image default
Mobiliteit

Schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning is schoonmaakexpert uit Nijmegen!

Schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning is al meer dan 15 jaar schoonmaakexpert in de regio Nijmegen.

Glossy Cleaning is een  schoonmaakbedrijf met een ruim aanbod schoonmaak diensten. Op 4 oktober 2004 koos Helsper ervoor om haar passie voor schoonmaak te vertalen naar een eigen organisatie. Op dit moment, meer dan 15 jaar later, is Glossy Cleaning een begrip in Nijmegen.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Naast jarenlange ervaring heeft Glossy Cleaning veel unieke voordelen die u als afnemers erg kan waarderen. Hoogwaardig specialistische glasbewassing met en zonder telescoop. 

 

 

Een schoonmaakbedrijf in Nijmegen dat kwaliteit altijd boven kwantiteit zet.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door dagelijkse controle uit te voeren door een vaste voorvrouw/man. Eens per periode wordt er een steekproefsgewijze controle gedaan op managementniveau. Dit doen wij om de gewenste kwaliteit te realiseren.

Tevens is er een logboek voor de dagelijkse communicatie na kantoortijd. Dit biedt u de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij eventuele ongemakken functioneert dit logboek als een schakel tussen uw organisatie en onze medewerkers. Vanzelfsprekend zal dit logboek tijdens onze controles uitgebreid aanbod komen. Je kunt ongewenste situaties aangeven in dit logboek.

Milieuvriendelijk schoonmaken is onze uiteindelijke uitgangspunt.

Vanuit de markt onderscheidt Glossy Cleaning zich door duurzaamheid te waarborgen in het bedrijfsproces. Glossy Cleaning werkt alléén met milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen. Via het EcoLabel kan Glossy Cleaning aantonen duurzaam te opereren in de schoonmaakmarkt. Daarnaast scheidt Glossy Cleaning het bedrijfsafval dat opgehaald wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Glossy Cleaning neemt haar verantwoordelijkheid in het scheiden en reduceren van plasticafval om de wereld te verbeteren.

 

 

Wat kunt u verwachten van het schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning in Nijmegen?

”Kwaliteit, structuur en een persoonlijke communicatie 24 uur per dag, zeven dagen in de week.”

Glossy Cleaning richt zich op de afnemersdie kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit hebben. De focus ligt hierbij op het niet concurreren met andere bedrijven die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Kwaliteit boven kwantiteit is bij ons altijd het uitgangspunt! Daarnaast hechten we veel waarde in uw vertrouwen in ons. We kiezen om deze reden er dan ook weer voor om één vaste werknemer op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u ze kan verwachten. Als laatst kunt u met vragen en/of opmerkingen ten aller tijden direct contact met ons opnemen via welk medium u ook wenst. 

Wilt u contact met Glossy Cleaning opnemen? Geheel vrijblijvend vanzelfsprekend.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u via het contactformulier, contact opnemen met Glossy Cleaning.

https://www.glossycleaning.nl/schoonmaakbedrijf-nijmegen/

Gerelateerde artikelen

De scootmobiel is het meest veelzijdige voertuig in Nederland!

Outdoor Equipment

Elektrische fietsen met voorwielmotor, gemak voor iedereen!

3eGolf.nl