3EGolf
Image default
Meubels

Welke soorten terrastafels bestaan er?

Terrastafels, je hebt ze in allemaal verschillende soorten en maten. Welke terrastafel het beste in jouw tuin past is geheel persoons afhankelijk. In deze blog zullen we een aantal factoren beschrijven die het verschil in terrastafels maken.

Formaat terrastafel

Er bestaan terrastafels in allerlei verschillende formaten. Zo bestaan er hele grote terrastafels, waar je met je hele familie aan kunt zitten. Ook bestaan er kleine twee persoonstafeltjes. Het is maar net welk formaat bij jou in de tuin past of waar de voorkeur naar uit gaat. Zelfs bestaan er terrastafels in verschillende vormen. Zo heb je ze in een vierkant, rechthoek, ovaal of bijvoorbeeld een achthoek.

Materiaal

Terrastafels kunnen van verschillende soorten materialen worden gemaakt. Het materiaal waar de terrastafel van is gemaakt, bepaald ook vaak de prijs. Het is namelijk mogelijk om een terrastafel te laten maken van glas, aluminium, plastic, steen, marmer, steigerhout, teak hout, kunststof, bamboe en ga zo maar door. Ieder materiaal heeft een andere uitstraling. Wil je graag een strakke moderne terrastafel, dan is aluminium wellicht een geschikt materiaal. Wil je bijvoorbeeld een warme gezellige uitstraling, dan past wellicht een houten terrastafel het beste in jouw tuin. Heb je niet zo veel budget maar wil je wel gezellig buiten kunnen eten? Kijk dan eens bij de plastic terrastafels.

Hoogte

Terrastafels bestaan ook in verschillende hoogtes. Wil je graag een tafel die je bij je loungeset kan zetten? Ga dan voor een laag formaat. Wil je graag een terrastafel waar je met een eetkamerstoel aan kunt zitten? Kies dan voor een standaard eettafel hoogte formaat. Wil je graag lekker aan tafel staan met het gevoel dat je aan de bar staat? Kies dan voor een terrastafel gemaakt op barhoogte.

https://datzitt.nl/terrastafels/
3eGolf.nl