3EGolf
Image default
Winkelen

Werkkleding bedrukken

Werkkleding bedrukken voor het bedrijf

Als je op zoek bent naar werkkleding bedrukken voor het bedrijf dan ben je bij Voordeel Shirts aan het juiste adres. Werkkleding ziet er professioneler uit wanneer het bedrukt is met een logo. Het maakt medewerkers niet alleen herkenbaar voor klanten, maar zorgt er ook voor dat je medewerkers buiten de deur reclame maken. Bij Voordeel Shirts laat je werkkleding bedrukken met een logo, tekst of afbeelding. In ons assortiment vind je allerlei soorten werkkleding: van sportkleding tot schorten en van veiligheidsvesten tot polo’s. We verzenden je bestelling binnen 48 en je kunt werkkleding al bestellen vanaf één stuk.

Kwantumkorting op werkkleding

Voor het bedrukken van werkkleding is het voordeliger om gelijk voor alle werknemers en eventueel nieuwe collega’s te laten bedrukken, want bij het afnemen van meerdere kledingstukken krijg je kwantumkorting bij Voordeel Shirts. Bij 10 stuks krijg je 10% korting, bij 25 stuks krijg je 15% korting, bij 50 stuks krijg je 25% korting, bij 100 of meer stuks krijg je 30% korting en bij 250 stuks krijg je 40% korting op je bestelling. 

Verschillende soorten werkkleding

Bij Voordeel Shirts zijn er verschillende soorten werkkleding te bestellen. Zo kan je kiezen voor tshirts, hoodies, schorten, sweatshirts, vesten of jassen. Via de ontwerptool kan je eenvoudig het logo of een tekst van het bedrijf kiezen en deze laten bedrukken op de werkkleding. Zo loopt elke werknemer er verzorgd bij en in dezelfde werkkleding. Naast het bedrukken van een logo of tekst is het ook mogelijk om een afbeelding op de kleding te bedrukken. Een afbeelding zorgt voor net dat beetje extra en is origineleren dan een logo of tekst. De werkkleding wordt na de bestelling zorgvuldig door Voordeel Shirts gecontroleerd en aangepast als dat nodig is.

Bekijk het assortiment op de website van Voordeel Shirts en bestel via de ontwerptool eenvoudig de kleding. Binnen 48 uur verzenden wij de bestellingen. 

 

https://www.voordeel-shirts.nl/
3eGolf.nl