3EGolf
Image default
Dienstverlening

Wilt u een boek laten maken?

Veel mensen dromen van een carrière als schrijver. Ze willen hun levensverhaal op papier zetten, of lopen al jarenlang rond met een idee voor een spannend verhaal. U heeft het verhaal na uren schrijfwerk op papier staan. Althans, in de computer dan. Want hoe krijgt u het verhaal nu daadwerkelijk op papier? Door een boek te laten maken door Boeklatendrukken.nl. Deze gespecialiseerde uitgeverij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van allerlei boeken. Zo heeft deze uitgeverij in de loop der jaren al veel kwalitatieve boeken gecreëerd. Dit zijn boeken in allerlei formaten en met softcover óf hardcover omslag om het boek dat men liet drukken. Ook wat betreft oplage zijn er veel mogelijkheden: of u nu een paar boeken wilt laten drukken voor uw naasten, of dat u droomt van een grote, succesvolle uitgave bij de boekhandel, bij Boeklatendrukken.nl kan het allemaal.

Verschillende soorten boeken laten maken

Niet alleen qua formaat zijn er veel verschillende mogelijkheden, maar ook qua boeksoort. Wilt u een softcover boek drukken? Of juist een boek met een luxe harde kaft? Het is allemaal mogelijk. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten omslagen. Kies bijvoorbeeld voor het laten drukken van uw eigen ontwerp op de omslag van uw eigen boek. Of laat een losse omslag maken, die om het boek heen gevouwen kan worden. Dit geeft uw boek een extra klassieke uitstraling. Houdt u het liever simpel en wilt u alleen de boektitel en uw naam op de omslag? Uiteraard is ook dit mogelijk bij Boeklatendrukken.nl.

Hoe gaat het laten maken van een boek in zijn werk?

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven aan Boeklatendrukken.nl, zoals de oplage, een ontwerp voor de omslag en de afmetingen, wordt uw boek precies zo gemaakt als u dat voor ogen heeft. Zo laat u het softcover of hardcover boek drukken dat u wenst. Om ervoor te zorgen dat uw boek helemaal aan uw wensen voldoet, vindt er regelmatig een uitvoerige controle plaats. Deze controle wordt gedaan door de specialisten van Boeklatendrukken.nl, maar ook uzelf krijgt de kans om te controleren of het boek aan uw verwachtingen voldoet voordat het daadwerkelijk gedrukt wordt.

3eGolf.nl