3EGolf
Image default
Financieel

Wilt u een creditcard aanvragen?

Of u nu uw vakantie gaat boeken, online een aankoop doet bij een webshop of op reis bent in het buitenland met een creditcard betaalt u overal veilig en gemakkelijk.

Als u een creditcard wilt aanvragen, kunt u kiezen uit een Mastercard, American Express of een Visa Card. Kiest u voor een Visa Card? Dan profiteert u van het allergrootste betaalnetwerk wereldwijd. Met een Visa Card kunt namelijk bij meer dan 38 miljoen winkels en webshops betalen en bij meer dan 2 miljoen geldautomaten voorzien van een Visa logo geld opnemen.

Hoe werkt het aanvragen van een creditcard?

Als u een creditcard wilt aanvragen, dan kunt u dat vaak online doen. U kunt uw creditcard online aanvragen via uw bank, maar er zijn ook een aantal creditcardverstrekkers die bankonafhankelijk zijn. Het voordeel van een bankonafhankelijke creditcard is dat u niet gebonden bent aan één type creditcard die uw bank aanbiedt. Veelal bieden deze creditcards ook geen speciale extra’s zoals een spaarprogramma of een uitgebreide aankoop- en/of reisverzekeringen.

Kiest u voor een bankonafhankelijk creditcard, dan kunt u dus zelf kiezen voor een Mastercard, American Express of een Visa Card. En profiteert u daarnaast van extra voordelen, zoals een uitgebreide aankoopverzekering of een aantrekkelijk spaarprogramma. Ook kunt u deze creditcards online aanvragen.

Deze gegevens heeft u nodig

Als u een creditcard online via uw bank of creditcard gaat aanvragen is het handig om de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • Legitimatiebewijs
  • Inkomensgegevens
  • Maandelijkse lasten

U vult vervolgens op de website uw persoonlijke en financiële gegevens in. Uw bank of creditcardverstrekker beoordeelt uw aanvraag en bepaalt of u in aanmerking komt voor een creditcard. Indien uw persoonlijke en financiële situatie het toelaat, ontvangt u per e-mail een bevestiging of het verzoek om nog een aantal persoonlijke gegevens zoals ID of een bankafschrift online aan te leveren. Uw bank of creditcardverstrekker beoordeelt vervolgens uw stukken.

Uw aanvraag wordt vervolgens definitief goedgekeurd en u zult uw creditcard per post ontvangen. Uw creditcard wordt geblokkeerd naar u toegezonden. Vóór gebruik moet u dus eerst de creditcard nog activeren. Dit gaat veelal via een beveiligde ‘Mijn omgeving’ van de creditcardverstrekker.

Vraag uw creditcard vandaag nog aan

Hopelijk hebben we u met deze informatie een inzicht gegeven in de type creditcards en hoe het aanvragen van een creditcard werkt. Wilt u profiteren van het wereldwijde betaalnetwerk van Visa, een interessant spaarprogramma en een uitgebreide aankoop- en reisverzekering? De Miles & More Visa Card kan dan een interessante creditcard voor u zijn.

Met deze creditcard profiteert u van het wereldwijde Visa betaalnetwerk, spaart u miles met elke uitgave die u vervolgens in kunt wisselen voor vluchten met o.a. Lufthansa, Brussel Airlines, hotels en autohuur. Tot slot profiteert u van een uitgebreide aankoopverzekering en reisverzekering. Ontdek hier meer over de Miles & More Visa Card.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/voordelen/
3eGolf.nl