3EGolf
Image default
Mode en Kleding

6 redenen waarom vriendschapsringen het beste idee ooit zijn

Waar denk je aan als de het woord vriendschapsringen wordt uitgesproken? Een oud emo-liedje waar je van hield in je tienerjaren? Een tekenfilm met roze eenhoorns die de misdaad bestrijden? Verbroken beloften, in plaats van gehouden? Wat je reactie ook is, het is onwaarschijnlijk dat het erkenning zal zijn. Het kan inderdaad wat tijd kosten om erachter te komen wat een ring is, en het zou je zeker vergeven worden als je twijfelt aan het verschil tussen een vriendschaps- en een verlovingsring. Aangezien een van de meest voorkomende redenen om er een te geven de intentie is om te trouwen, is de verwarring begrijpelijk.

Het mooie van vriendschapsringen is dat het voor je kan betekenen wat je maar wilt. In tegenstelling tot een verlovingsring die één symbolisch doel heeft, kan een vriendschapsring om vele redenen worden gegeven. Dus, hier zijn 6 redenen waarom vriendschapsringen het beste idee ooit zijn 

Vriendschapsringen als teken van liefde

Als je ooit Buffy the Vampire Slayer hebt gezien, herinner je je de aflevering waarin Angel Buffy een Claddagh-ring gaf, met twee gevouwen handen die een hart vasthouden? Om te parafraseren, wat hij een van de meest geliefde tienerheldinnen van onze tijd vertelde, is dat de Ieren deze ringen verwisselen als een teken van toewijding. De handen staan ​​voor vriendschap, de kroon voor loyaliteit en het hart. Als je het draagt ​​met het hart naar je toe gericht, betekent dit dat je van iemand bent. Inderdaad, de ring vertegenwoordigt een visueel teken van liefde of vriendschap en dient als een warme herinnering aan toewijding.

Vriendschapsringen aan je beste vriend

Over vriendschap gesproken, vriendschapsringen worden niet alleen gedragen door romantische stellen. Vrienden delen ook vriendschapsringen, om vele redenen. Het kan zijn om een ​​langdurige relatie te vieren en een belofte om hen altijd te steunen en goed en eerlijk tegen elkaar te zijn, in moeilijke tijden, zelfs als drukke levens in de weg staan. 

Vriendschapsringen voorafgaand aan een engagement

Vriendschapsringen worden vaak ‘pre-engagement’-ringen genoemd die ergens, verderop , worden  gegeven als een ‘belofte’ van het huwelijk. Maar ook als je uiteindelijk  =niet gaat trouwen, is een vriendschapsring een symbool dat je toegewijd bent aan je partner en op dat moment voor niemand anders oog hebt. Dat is een romantisch gebaar, als we er ooit een hebben gezien.

Vriendschapsringen omdat je niet wilt trouwen

Heb je je ooit afgevraagd of het huwelijk nog wel zin heeft? Je bent niet alleen. Westerse vrouwen leven niet langer in een patriarchale samenleving, en godzijdank (een vrouwelijke versie) daarvoor. Als zodanig neemt het huwelijk in populariteit af in de hedendaagse cultuur en veel millennials besluiten niet in het huwelijksbootje te stappen. Dat gezegd hebbende, is het soms  leuk om een ​​symbool van toewijding te hebben. Inderdaad, als je een langdurig, monogaam, samenwonend stel bent, dan is een klein blijk van loyaliteit en trouw een stuk goedkoper en minder stressvol dan een bruiloft om dezelfde ideeën te bevestigen.

Vriendschapsringen om hoop & geloof in jouw relatie te herstellen

Hoop, geloof, kuisheid. Een vriendschapsring kan fungeren als een verontschuldiging en een belofte om nooit meer iets te doen, waardoor het een symbool wordt van hoop en vertrouwen in een relatie. Misschien heeft je partner, man of vrouw je onrecht aangedaan en heb je ruzie. Een vriendschapsring kan een teken zijn van toewijding tussen twee mensen om de intentie te tonen om een ​​fout recht te zetten of een poging te doen om naar elkaar te luisteren in plaats van ruzie te maken.

Vriendschapsringen om een belofte te maken

Het uitwisselen van vriendschapsringen kan evengoed een symbool zijn van een gezamenlijke verbintenis die niets met liefde te maken heeft – nadruk op het woord belofte. Het leven zit vol met beloften, sommige zijn routine, zoals het zorgen voor het huisdier van je vriend wanneer ze op vakantie gaan. Het is voor deze gekoesterde beloften waar zo’n ring vaak wordt uitgewisseld.

Voordat je een vriendschapsring aan iemand geeft: check dan eerst even of diegene gouden of zilveren sieraden draagt. Bij de kleur goud is een veelgehoorde vraag: kan goud verkleuren? Goud in zijn puurste vorm tast niet aan, maar goud dat gebruikt wordt voor sieraden wordt gemengd met andere metalen, waardoor aanslag kan ontstaan.

http://quickjewels.nl
3eGolf.nl