3EGolf
Image default
Internet

API Platform toegevoegd aan de Brixxs Portfolio

Brixxs is een snelgroeiend bedrijf op het gebied van alles rondom IT, en zojuist hebben ze wederom een grote stap gemaakt op het gebied van groei. Naast de al bestaande tools voor low code, digitaal ondertekenen, videobellen en mobiele apps heeft Brixxs nu ook tools voor het maken van API-koppelingen toegevoegd aan hun al indrukwekkende portfolio. De toevoeging van dit extra API-platform garandeert een verdere groei van dit al indrukwekkende bedrijf, en het vestigt ze in de IT wereld voor de voorzienbare toekomst.

Het gebruiken van een API-platform kan enorme uitkomsten bieden voor ieder bedrijf, het koppelen van essentiële systemen met behulp van het nieuwe Brixxs API platform is de sleutel tot succes voor vele bedrijven en dat kan het ook zijn voor jouw bedrijf. Het koppelen van systemen met behulp van Brixxs API-koppelingen kan een bedrijf vele malen efficiënter laten functioneren en ook de moraal op de werkvloer kan een enorme boos ervaren door gebruik te maken van het nieuwe API-platform van Brixxs. Kortom, één en al voordelen, zowel voor Brixxs als voor jouw eigen bedrijf.

Het nieuwe API-platform van Brixxs is één van de modernste in zijn soort, met moderne en aanpasbare features om de benodigdheden van jouw specifieke bedrijf tegemoet te komen. Alles is makkelijk te onderhouden en beheren met de nieuwe Brixxs API-koppelingen tool. Ook wordt er gebruik gemaakt van de modernste veiligheidsprotocollen en certificaten om de veiligheid van jouw systemen, en daarmee jouw gehele bedrijf te garanderen. Met behulp van de up-to-date en super moderne API-systemen van Brixxs kan je vrijwel alles moeiteloos met elkaar koppelen.

Zoals je mag verwachten bij een dergelijke grote mijlpaal van een bedrijf zijn de werknemers van Brixxs blij. Met name de CEO van Brixxs, Freddy Jaarsma, is zeer tevreden met de nieuwe toevoeging aan de al uitgebreide Brixxs portfolio. Zelf zegt hij: “Via dit platform kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met de hedendaagse API-vraagstukken. Naast de platformen voor Low Code, Videobellen, Digitaal ondertekenen en mobiele apps, is het een logische aanvulling om het Brixxs ecosysteem uit te bereiden met een platform voor API-koppelingen. Dit is wederom een stap naar het strategische doel om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een serieuze platform specialist.”

Brixxs is blij met de nieuwe toevoeging van een API platform aan hun portfolio, en het kan dan ook uitkomst bieden voor jouw bedrijf. Neem eens een kijkje op de website van Brixxs en verdiep je in alle geweldige tools en features die zij te bieden hebben.

 

Over Brixxs

Brixxs is een IT-bedrijf dat eigenaar en regisseur is van een uniek en uitgebreid B2b software platform met als basis drie technologieën: low code, integraties tussen systemen en mobiele apps.

Brixxs heeft een groot aantal professionals gekoppeld aan het platform zodat altijd de juiste expertise beschikbaar is voor het IT-project. Hierdoor blijft de klant als platform gebruiker snel en wendbaar en is er geen behoefte om allerlei expertise zelf in huis te hebben.

Brixxs als platform beheerder zal altijd de focus blijven houden op innovatie en urgente klanteisen. Dat geeft niet alleen vertrouwen bij het ontwikkelen van de cloud applicatie, maar ook een hoop gemak. De software op het platform is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring binnen het applicatie project, is Brixxs gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.

Gerelateerde artikelen

Inspiratie voor een strakke tuin

4 sites om bestanden online en gratis te converteren

Wat is VPS hosting?

3eGolf.nl