3EGolf
Image default
Geschenken

Cadeau kiezen voor een 2-jarige

Ook al zijn kinderen klein en niet zo erg bewust van alles rondom hun, toch weten kleine kinderen vaak wel wat ze wel en niet willen. Het moeilijkste gedeelte is in dit geval dan ook het perfecte verjaardagscadeau vinden voor een 2-jarige peuter. Vaak heeft een klein kind al heel veel speelgoed thuis liggen, dit maakt de zoektocht naar een leuk verjaardagscadeautje ook al veel lastiger. Als je aan de ouders van het kind vraagt wat ze wilt, zul je ook niet echt een duidelijk antwoord krijgen want, iedereen weet wel dat peuters kieskeurig zijn en heel veel willen.

Geslacht

Het eerste waar je natuurlijk al rekening mee moet houden, vrij logisch, is het geslacht. Je gaat niet direct een autoracebaan voor een meisje kopen als cadeau, tenzij zij dit natuurlijk graag wilt. Vaak als je echt niet weet wat hij of zij leuk vindt, kun je genderneutrale speelgoed kopen, dit kan bijvoorbeeld Lego zijn.

Lego-speelgoed

Lego-speelgoed is een heel bekend speelgoedmerk, veel kinderen verzamelen dit of willen minstens 1 Lego-artikel in huis hebben. Lego-speelgoed heeft ook genderneutraal speelgoed, dit is dus handig voor als je een cadeau moet uitkiezen met Lego zit je in de meeste gevallen goed.

Lego-speelgoed is niet zo heel goedkoop, dit verschilt natuurlijk per artikel en per soort dat jij kiest om te kopen. Je hebt bijvoorbeeld een heel Lego-dierenziekenhuis of je kan kiezen voor Lego duplo. Lego duplo is meer geschikt voor peuters en is voordeliger voor de portefeuille.

Loopfiets

Waar niet veel mensen aan denken om te kopen is een loopfiets voor 2 jaar. Een loopfiets voor 2 jaar kan misschien wel de beste en leukste cadeau zijn. Als je weet dat de peuter nog geen loopfiets heeft dan kun je zeker voor een loopfiets voor 2 jaar gaan. Zo kan de peuter ook zijn motoriek verbeteren en kan hij of zij urenlang rijplezier hebben.

https://fietsie.nl/loopfiets-2-jaar/
3eGolf.nl