3EGolf
Image default
Geschenken

Wat geef je als geboortecadeau?

Het is niet altijd even gemakkelijk om een leuk kraamcadeautje uit te kiezen, want wat koop je nou voor een pasgeborene? Je ziet vaak wel dezelfde soort cadeaus heen en weer gaan, luiertaart, kleren voor de baby, een fopspeen en noem maar op. De meest leuke kraamcadeaus zijn dan wel ook de gepersonaliseerde kraamcadeaus. Lees hier verder welke gepersonaliseerde kraamcadeaus jij kan geven bij de geboorte van je neef of nichtje, broer of zusje, etc.!

Gepersonaliseerde rugzak

Wat dacht je van een gepersonaliseerde rugzak? Dit is handig voor de ouders om te gebruiken voor als de ouders met de baby weggaan zelfs voor later kan dit gebruikt worden, denk maar aan het instapklasje of wanneer de baby naar de onthaalmoeder gaat. Een rugzak met naam is een leuk en ideaal cadeau die je kan geven.

Gepersonaliseerde knuffeldoek

Wat ook leuk is om als cadeau te doen is een knuffeldoekje met naam. Een knuffeldoekje met naam is schattig en kan van pas komen vooral wanneer het kindje weg gaat. De meeste baby’s houden ervan om hun knuffel overal mee te nemen waardoor het wel eens kan voorkomen dat hij kwijtgeraakt wordt. Daarom is een knuffeldoekje met naam de ideale oplossing en ideale kraamcadeau die je als cadeau kan doen.

Babydeken met naam

Een origineel kraamcadeau kan ook een babydeken met naam zijn. Een babydeken komt altijd van pas en kan heel lang gebruikt worden je kan zelf een babydeken borduren als je er goed in bent, het laten maken of gewoon kant-en-klaar kopen in de winkel en de naam erop laten borduren. Er zijn verschillende soorten babydekens waar je uit kan kiezen, grootte, dikte, kleur, vorm en noem maar op.

https://www.freubelshoponline.nl/c-6079003/knuffeldoekje/
3eGolf.nl