3EGolf
Image default
Geschenken

Resin sportprijzen voor echt iedere gelegenheid!

Ben je op zoek naar echt originele sportprijzen? Zoek dan eens naar resin sportprijzen. Wellicht ken je de term al van kunstvoorwerpen, sierraden en meubels maar wat is ‘resin’ nu eigenlijk? En waarom kies je voor dit soort prijzen wanneer je een originele trofee zoekt? In dit artikel krijg je nuttige informatie over resin sportprijzen en hoe jij ervoor zorgt dat je voor jouw evenement de prijzen bestelt die hier helemaal bij passen!

Wat zijn resin sportprijzen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Resin is een materiaalsoort. Of beter nog, een mix van gemalen steen, zoals graniet of marmer, en vloeibare kunsthars. Kunsthars wordt ook wel epoxy genoemd. Door deze ingrediënten te vermengen creëer je een mengsel dat je in een mal kunt gieten. Na het uitharden wordt het object geschuurd en gepolijst. Het is een goedkoop materiaal dat je makkelijk de gewenste kleur kunt geven en dat zich makkelijk laat bewerken. En dat betekent dat je resin in vrijwel iedere vorm kunt gieten die je wilt. Je ziet het vaak terug bij tafels, waarbij het houten blad bijvoorbeeld wordt onderbroken door een resin harslaag.

Maar ook bij de productie van sportprijzen is resin populair. Het stelt fabrikanten in staat om gouden bekers, medailles en beeldjes in vrijwel iedere vorm te gieten. En dat betekent meer keuzemogelijkheden voor jou als organisator!

Hoe werkt personaliseren?

Resin sportprijzen zijn dus makkelijk te bewerken en personaliseren voor jouw evenement. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Er zijn twee manieren:

  • Je koopt bijvoorbeeld een standaard medaille waarbij je tijdens het online bestelproces zelf een afbeelding, opschrift en lint voor uitzoekt.
  • Bij een eigen ontwerp neem je contact op met een verkoper die de productie van sportprijzen in eigen beheer heeft. Ga in gesprek en vraag naar de mogelijkheden om jouw onderwerp om te zetten in een echte sportprijs. Wanneer je een medaille wilt bestellen in grote oplagen, kun je vaak zelfs onderhandelen over de stuksprijs en er een aantrekkelijke staffelkorting uitslepen!
3eGolf.nl