3EGolf
Image default
Rechten

Claim uw letselschade in Rotterdam of Amsterdam

Heeft u letselschade in Rotterdam of Amsterdam opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een vergoeding van uw verzekeraar. Wanneer u te maken krijgt met letselschade, doet uw verzekeraar u vaak een voorstel voor een vergoeding. Maar hoe weet u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft? Een letselschadeadvocaat kan u helpen om de materiële en immateriële schade in kaart te brengen. Zo weet u zeker dat uw claim goed wordt afgehandeld.

Wat voor letselschade heeft u in Amsterdam of Rotterdam opgelopen?

Als u te maken krijgt met letselschade in Amsterdam of Rotterdam heeft u over het algemeen recht op vergoeding. Afhankelijk van het ongeval, vergoedt de verzekeraar verschillende soorten letselschade. Heeft u een ongeval gehad? Dan is de schade vaak materieel. Er is dan vaak een geldbedrag aan te verbinden. Beschadigde spullen, medische kosten, kosten voor huishoudelijke hulp, of inkomsten die u bent misgelopen: al deze kosten kunt u mogelijk terugkrijgen van de verzekeraar. Een ervaren letselschadeadvocaat kan u helpen om deze kosten in kaart te brengen. Daarnaast spelen bij letselschade vaak ook zaken mee die lastiger in geld uit te drukken zijn. Wellicht zit u minder fijn in uw vel, of heeft u een trauma opgelopen door het ongeval. Dit noemen we immateriële, psychische of emotionele schade. Ook hiervoor heeft u vaak recht op een vergoeding, in overeenkomst met de mate waarin u emotionele last ervaart.

Krijg hulp bij het afhandelen van uw claim

Letselschade in Rotterdam of Amsterdam kan erg vervelend zijn. U kunt waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken bij het afhandelen van uw claim. De professionele letseladvocaten van Trias Legal kijken graag met u mee en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Ook wanneer u al een letselschadezaak gestart bent, kunnen zij controleren of de het uitgekeerde bedrag de opgelopen schade volledig dekt. Zo ontvangt u een duidelijke second opinion.

3eGolf.nl