3EGolf
Image default
Gezondheid

Detox kuur proberen?

Juice Heroes maakt verse juices van gered groente en fruit. Groente en fruit dat normaal weg gegooit zou worden om verschillende reden, zo kan het te lelijk zijn, de kleur niet goed, te rijp of er is gewoon een overschot van. Harstikke zonde!

Juice Heroes maakt hiervan gezonde  juices die je iedere dag kunt drinken, dat noemen ze Daily Juice. Je kan ook een Detox kuur volgen.

Een detox kuur is duurt 1 dag, 3 dagen of 5 dagen. Tijdens deze dagen eet je geen vast voedsel maar drink je verse groente sappen. Deze vorm van vasten heeft enorm veel gezondheidsvoordelen. Zo verbeteren je bloedwaardes aanzienlijk, val je ervan af en knapt je huid ervan op.

De juices bieden de juiste ondersteuning tijdens het vasten, en zorgen dat je al je vitamines, mineralen en anti oxidanten binnen krijgt. Vasten gebeurt in veel culturen word al sinds de oudheid toegepast. Ook in de moderne wetenschap zijn er veel onderzoeken die de gezondheidsvoordelen van vasten of intermittent fating onderstrepen.

Een 3 daagse detox kuur bestaat uit 18, juices en 9, shots. Deze drink je in volgorde de hele dag door, Juice Heroes verteld je de volgorde en waarom deze volgorde optimaal is. Gedurdende de dag ben je dus niet bezig met het eten, maar wel met drinken van gezonde groente juices. En die zijn hartstikke lekker! Het kan even wennen zijn, puur groentesap. Gelukkig voegen de Heroes ook een beetje fruit toe om de juices écht lekker te maken. Ze bieden een beginners box aan en een advanced box. In de beginners box zitten iets fruitigere juices. In de advanced box zitten meer hardcore groente juices. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau beginnen.

Voor de detox bouw je gewoon voedsel langzaam af. Zo word het aangeraden om de dagen voor de detox geen vlees, koffie, alcohol en andere genotsmiddelen te nuttigen. Alles om je lichaam zo ‘clean’ mogelijk te krijgen voor de werkelijke detox.

Is een detox misschien iets te heftig voor jou? Juice Heroes biedt ook een Daily Juice box aan. Je kan de standaard box kopen of zelf je box samenstellen met jouw favoriete juices en shots. Wij kunnen het je in ieder geval van harte aanbevelen!

3eGolf.nl