3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Dit mag niet ontbreken in de wintergarderobe van jouw zoon!

Dit mag niet ontbreken in de wintergarderobe van jouw zoon! 

Als het koud wordt is het belangrijk om jouw kind daar goed op te kleden, zodat hij zorgeloos buiten kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook op school kan het ’s ochtends erg koud zijn. Met de juiste kleding voorkom je dat hij ziek of verkouden wordt. Ben je benieuwd wat niet mag ontbreken in de wintergarderobe van jouw zoon? Lees verder en kom erachter!

 

Wind- en waterdichte jas

Als het ineens kouder wordt is het belangrijkste kledingstuk een warme, wind- en waterdichte winterjas. Als hij nat wordt is de pret snel over en is de kans groot dat hij de volgende dag verkouden is. Als er kans is op regen is het slim om hem een regenjas aan te trekken over zijn normale jas heen. Een regenjas heeft altijd een capuchon en zit gesloten om de polsen, zodat er geen water in kan stromen. 

 

Sweater

Onder een goede water- en winddichte jas hoort ook een comfortabele sweater. Als jouw kind na het buitenspelen zijn natte jas uittrekt moet er nog een warme laag onder zitten, zodat hij het dan niet ineens koud krijgt. Ook voor naar school is een warme sweater onmisbaar, want het kan ’s ochtends erg koud zijn op school.  

 

Muts 

Als er buiten sneeuw ligt dan is er natuurlijk niks leukers om de hele dag buiten te spelen. Naast de warme waterdichte kleding is het ook slim om een goede muts aan te schaffen deze winter. Een muts zorgt ervoor dat er weinig warmte via het hoofd verloren gaat en je lichaam minder snel afkoelt. Ook beschermt de muts goed de oren, die extra kwetsbaar zijn met lage tempraturen. 

 

Nummer Zestien

Ben je op zoek naar stoere jongenskleding die geschikt is voor het buitenspelen? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor merken zoals Jack&Jones junior, DjDutch, Cars, Tygo&Vito, Raizzed, Name it en LTB voor groot en klein. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod. Heb je nog een vraag over de jongenskleding? Neem dan contact op met de klantenservice. 

 

Gerelateerde artikelen

Schaakkoning voor alle generaties

Een snelcursus anker aanschaffen

Waar je op moet letten als je hond ‘sleetje rijd’

3eGolf.nl