3EGolf
Image default
Dienstverlening

Eerlijk en juist advies over platte daken krijgt u van De Dakmakers

Het juiste en eerlijke advies over platte en licht hellende daken ontvangt u van De Dakmakers. Met ons bestaan van ruim dertig jaar hebben we enorm veel kennis opgebouwd. Wij vinden het onzin om al die kennis voor onszelf te houden, daarom geven wij u maar al te graag het beste dakadvies. Of u nu advies nodig heeft over een reparatie aan uw dak, een renovatie, een grote verbouwing, andere of nieuwe dakbedekking of gedegen onderhoud, wij kunnen u er alles over vertellen. We vinden het leuk om kennis te maken met nieuwe klanten en nemen hier dan ook ruim de tijd voor. Natuurlijk is ons bezoek aan u geheel vrijblijvend, ons bezoek verplicht u niet om met ons in zee te gaan.

Ons dakdekkerbedrijf De Dakmakers is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Iedere ochtend komen alle collega’s hier bijeen, dit is echt onze thuishaven. We drinken met elkaar een bakje koffie en verzamelen alle spullen die we die dag voor onze klanten nodig hebben. We leggen de spullen in onze werkbussen, iedereen is nu klaar om te gaan. Vanuit Alphen rijden we naar onze klanten toe. We zijn veel in onze regio, Noord Holland, Zuid Holland en de Randstad te vinden. Woont u buiten deze regio’s? Geen probleem, ook dan rijden we met alle gemak naar u toe.

Uw dak wordt veilig en secuur door ons gerepareerd

Wanneer u ons heeft gebeld voor een dak reparatie zal onze dakdekker eerst de schade aan uw dak opnemen. Wanneer alles in kaart gebracht is brengen we u verslag uit. Samen met u bespreken we welke reparatie nodig is en wat de kosten hiervan zijn. Wanneer u hiermee akkoord gaat worden de werkzaamheden uitgevoerd.

We werken altijd veilig en gaan met een valbeveiliging uw dak op. We zijn nuchter, praktisch, kordaat en staan met beide benen op de grond. Hoewel die ondergrond voor ons vaak een dak betekent. We hebben het VCA-certificaat in ons bezit en zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. Wij voeren ons werk dan ook volgens de laatste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit uit.

Wilt u graag met ons in contact komen? Geef ons dan een belletje op telefoonnummer 085-022 0680 of vul het contactformulier op onze website in.

 

https://www.dakmakers.nl/
3eGolf.nl