3EGolf
Image default
Mode en Kleding

Fabienne Chapot: écht Dutch Design

In 2016 werd het Nederlandse merk Fabienne Chapot opgericht, dat inmiddels zijn sporen wel heeft verdiend in de fashion wereld en de leukste tassen en accessoires op de markt brengt. Het merk staat bekend om de kleurrijke ontwerpen en prints, bijvoorbeeld met palmbomen, sterren of mondjes als bedrukking.

Als je deze designs ziet word je vanzelf vrolijk, ze passen dus ook bij een leuke opvallende outfit, of juist als opvallend accessoire bij een strakke outfit. Alle tassen worden met zeer veel oog voor detail vervaardigd en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn er ook veel accessoires als telefoonhoesjes van dit modemerk te verkrijgen, die je zelfs al voor enkele euro’s kunt aanschaffen.

Het betreft echter niet alleen maar kleurrijke ontwerpen in de collectie van Fabienne Chapot, er zijn ook veel stijlvolle zwarte leren tassen verkrijgbaar die bij een chiquere outfit absoluut niet zullen misstaan. Ga je echter liever voor een iets speelser ontwerp dat toch van hoge kwaliteit materiaal is gemaakt?

Dan biedt de collectie bijvoorbeeld een fraaie schoudertas voor dames in de vorm van een vis in het roze blauw, een echte eye catcher die tijdens het uitgaan bij iedereen zal opvallen. Of wat dacht je van een tasje in de vorm van een watermeloen? Heerlijk zomers, opvallend en kleurrijk, maar niet zo schreeuwerig dat het niet meer smaakvol is.

Naar welk artikel van dit modemerk je ook op zoek bent, bij de online winkel van The Little Green Bag ga jij zeker het artikel van Fabienne Chapot vinden waar jij naar op zoek bent!

3eGolf.nl