3EGolf
Image default
Architectuur

Fundering herstellen met schroeffundering!

De kracht van schroeffundering

Schroeffundering is dé manier voor snel, voordelig en betrouwbaar fundering voor ontzettend veel toepassingen. Voor werkelijk ieder product heeft WSF Schroeffundering een oplossing. Elk specifiek product is voorzien van de gewenste eigenschappen. Toegepast in zowel natuur- als kunstgrasvelden en uiteraard rekening houdend met bodemstructuur en belastingwaarden.

We zijn altijd bekend geweest met de keuze tussen een grondkoker zonder óf met beton toevoeging voor de fundatie in een open veld. De koker zonder beton was relatief eenvoudig te plaatsen maar bood vaak te weinig stabiliteit. Uiteraard was de toevoeging van beton mogelijk, echter moest het veld dan open worden gehaald en nadien weer worden afgewerkt. Een dure bezigheid waarbij ook de duurzame gedachte ontbreekt. Nu de schroeffundering haar intrede heeft gemaakt in deze branche zijn deze nadelen verleden tijd. Door het hoge draagvermogen en de loodrechte montage blijft alles staan zoals geïnstalleerd en heeft de sportclub dus geen last meer van afgekeurde velden of onnodige herstelkosten.

Funderingsherstel met schroefpalen

Het klimaat veranderd. Rap! Een feit die we niet meer mogen ontkennen. Dit heeft ook grote gevolgen voor de bodem en fundatie in ons land. Klimaatverandering kan bijdragen aan lage grondwaterstanden, waardoor zetting ontstaat ( uitleg: mate waarin de bodem onder het bouwwerk inklinkt ). Hoe minder grondwater, hoe meer de kans dat de grond eronder zal wegzakken. Di wil je natuurlijk voorkomen. Daarnaast loop je het risico dat eventueel aanwezige heipalen kunnen gaan rotten. Een groot probleem in regio’s waar nog veel monumentale panden staan ( denk bijv. aan Amsterdam ). We kennen het probleem van monumenten die scheefzakken of dat er scheuren ontstaan in de muren. Het herstellen van deze scheefzakken of scheuren is een kostbaar proces.

Gelukkig hoeft niet kostbaar te zijn. WSF schroefpalen bieden de oplossing bij de volgende zaken:

Om de kosten van funderingsherstel inzichtelijk te krijgen, kun je eenvoudig een offerte opvragen bij WSF schroeffundering. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk een prettig gegeven bij een kostbaar traject zoals funderingsherstel.

Projecten waar je aan kunt denken met schroeffundering

Start het voorjaar, dan weet je dat de tuin de aandacht krijgt die het verdien. We gaan massaal naar buiten om onze tuin netjes te maken. De fundatie van de tuin hoort daar natuurlijk ook bij, als je bijvoorbeeld ervoor kiest om een overkapping te laten plaatsen. Gelukkig is dit iets wat je aan WSF Schroeffundering kunt overlaten. WSF heeft namelijk gespecialiseerde montageteams die speciaal zijn ingericht op het verzorgen van de fundaties voor particuliere projecten in de tuin.

Zo heeft ons team geholpen bij het aanleggen van fundatiepunten in een pas aangelegde tuin. Mooie bijkomstigheid is dat de opdrachtgever in dit geval de punten zelf al gemarkeerd. De klant wil een mooie overkapping plaatsen met houten staanders. We zijn aan de slag gegaan en monteerden de schroeffunderingen in de vaste laag zodat dit bouwwerk de komende 50 jaar netjes recht zal blijven staan. Hoe lang dit heeft geduurd? Slechts 1,5 uur! Mede dankzij de hulp van de klant. Maar het laat zien dat schroeffundering tijd- én kostenbesparend is!

https://schroeffundering.nl
3eGolf.nl