3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

BHV cursus volgen bij Arehbo

U bent op zoek naar een bedrijf waar u of uw werknemers een BHV cursus kunnen volgen. Wellicht merkt u dat er te weinig personeel in dienst is die over de juiste cursus beschikken of u wilt opgedane kennis opnieuw verrijken. Wat uw situatie ook is, een cursus volgen via AREHBO is in alle gevallen ene verstandige keuze.

Verschillende onderdelen komen aan bod tijdens een BHV cursus

Van het verlenen van Eerste Hulp bij een ongeval tot aan het bestrijden van een brand die net is ontstaan en van het terrein of gebouw ontruimen tot aan het verzorgen van een wond, een BHV’er moet het allemaal kunnen en over de juiste kennis beschikken. Is het nodig om de politie, ambulance of de brandweer te verwittigen, dan hoort dit ook bij de verantwoordelijkheden. Verschillende voorbeelden van incidenten, groot en klein, komen aan bod tijdens een BHV cursus. Door goed voorbereid te zijn op iedere situatie en door accuraat te handelen, wordt de schade zoveel mogelijk beperkt. En dat kan levens redden!

Reserveer vandaag nog de BHV cursus

Het liefste wilt u liever vandaag dan morgen verzekerd zijn van een veilige werkomgeving. Wacht daarom niet langer en boek vandaag nog een BHV cursus voor uzelf of voor het personeel dat u in dienst heeft. De cursus van Arehbo heeft een duur van vier dagdelen. De twee dagen duren van 8.30 tot 17.00 uur. Tijdens de eerste twee dagdelen komen de reanimatie met een AED en diverse levensreddende handelingen aan bod. Tijdens de andere twee dagdelen komen ontruiming en brandbestrijding aan bod. De cursus kan gehouden worden op eigen locatie of op de locatie in Ede.

3eGolf.nl