3EGolf
Image default
Bedrijven

Tricorp kleding online kopen

Kleding van Tricorp

Zoek je premium werkkleding voor je medewerkers? Kijk dan zeker eens tussen het werkkleding aanbod van het Nederlandse merk Tricorp. Het aanbod varieert van groot tot klein, van branche specifiek tot algemeen en onder verschillende labels. Hierdoor kan Tricorp nagenoeg iedere professional perfect bedienen in de juiste kwaliteit. Zo kun je shoppen in de Casual collectie, de Workwear collectie, de Safety collctie en sindskort ook de Premium collectie. Deze laatste collectie is bedacht met een exclusievere onderscheidend vermogen ten opzichte van de reguliere collectie. Het volgt de laatste modetrends met hoogwaardige materialen, nieuwe designs en nieuwe doordachte functionaliteiten. Natuurlijk biedt het bedrijven en ondernemers de kans om op te vallen in de nieuwste mode, dat is natuurlijk een mooie extra!

Werkkleding afgestemd voor de doelgroep: handig en duidelijk

Mensen binnen een bepaalde branche delen dezelfde werkomstandigheden. Zij hebben behoefte aan de dezelfde tools, hebben vaak dezelfde wensen als het gaat om kledingvoorschriften en zoeken graag het juiste aanbod dat past bij hun job. Nijhof Safety heeft daarom in de webshop een duidelijk onderscheid gemaakt voor meerdere bekende branches. Deze branches zijn als volgt samengesteld:

  • Politie en veiligheid
  • Militair
  • Bouw en industrie
  • Jacht en bosbouw
  • Hulpverlening
  • Brandweer

Het bedrijfskleding aanbod op de webshop is door de moderne uitstraling van de kleding goed te dragen op het werk maar ook gewoon in de vrije tijd. Nuttig om te melden is dat wij exclusieve dealer zijn van het Duitse topmerk Haix. Haix ontwikkelt zeer hoogwaardige veiligheidsschoenen voor nagenoeg alle branches. Doordat wij dealer zijn kunnen wij de nieuwste collecties aanbieden in nagenoeg alle maten. Ook voor speciale maten ( extra grote maten ) kunnen wij tegen meerprijs werkschoenen leveren. Voor meer mogelijkheden, kijk op de Haix werkschoenen pagina op onze webshop.

Trots zijn op je bedrijf met professionele werkkleding

Wist je dat binnen de marketing bij bedrijven, werkkleding een vaak ondergeschoven kindje voor de promotie van het bedrijf? Zonder, want werkkleding wordt gedragen door de mensen achter het bedrijf en deze mensen komen rechtstreeks in contact met de eindklant. Een 1e indruk zegt veel, daarom is professionele goede werkkleding voorzien van bedrijfslogo een must voor ieder bedrijf.

Drie redenen om te kiezen voor bedrukte werkkleding

– Het is ten eerste een vorm van herkenning, wat dus vertrouwen geeft en dat is goed voor de lange termijn relatie;
– Ten tweede zorgt het voor extra exposure voor zowel binnen als buiten;
– Tot slot draagt het bij aan de professionaliteit van een organisatie.

In alle kleuren en maten leverbaar – Bestel online bij Nijhof Safety

De gehele Tricorp werkkleding collectie is te bestellen online bij Nijhof Safety. We bieden een scala aan diverse producten voor zowel dames als heren. Een greep uit ons assortiment:

Doorgaan kunnen kledingstukken binnen 5 werkdagen geleverd worden. Voor vragen of advies over werkkleding neem gerust contact op met de klantenservice van Nijhof Safety.

Stem je trendy outfit af met werksneakers van Quick

De tijd dat we oubollige werkschoenen moeten dragen is voorbij. Dankzij de quick werkschoenen kunnen we veilige schoenen dragen die er gewoon heel trendy uitzien. Van afstand zou je niet zeggen dat het speciale werkschoenen zijn met een S3 norm. Bekijk de collectie in onze webshop en bestel online.

 

Bekijk de damescollectie werkkleding van Tricorp – Nu leverbaar bij Nijhof Safety

https://www.nijhofsafety.nl

Gerelateerde artikelen

Ford bedrijfswagens voor alle ondernemers

Een ervaren schoonmaakbedrijf Amersfoort staat voor u klaar

Reken bij gevelrenovatie Amsterdam op een metselbedrijf met ervaring

3eGolf.nl