3EGolf
Image default
Dienstverlening

Goedkope opslagruimte Eindhoven bezorgd, gehaald en opgeslagen

Werk of woon je in Eindhoven en zoek je naar goedkope mobiele opslag? Gaat je bedrijf of gezin in Eindhoven verhuizen en zoek je de handigste manier om het transport aan te pakken? Dan is Boobox iets voor jou! Boobox biedt een van de handigste opslagsystemen die er op dit moment zijn, maar verzorgt ook alle transporten voor een hele goedkope maandprijs vanaf 69 euro. Je verhuizing wordt door Boobox al verzorgd vanaf 207 euro. Boobox opslag, wat is dat?

 Boobox levert handige opslagboxen voor mobiele self-storage, een variant op de traditionele self-storage opslagbedrijven. Een Boobox mobiele opslagbox heeft een volume van 7,5 kubieke meter. De box heeft niet alleen ruimte voor heel veel spullen, maar hij past ook nog eens perfect voor de deur van je woning of bedrijf. Een Boobox opslagbox past perfect op een parkeervak van een personenauto. Naast het leveren van de opslagruimte regelt Boobox ook alle transporten van je oude naar je nieuwe adres. Wil je de volle Boobox niet verhuizen, maar wil je hem veilig laten opslaan in het opslagdepot van Boobox? Dit wordt keurig geregeld en voor zo lang als nodig.

Goedkope opslagruimte Eindhoven, de pluspunten

De voordelen van Boobox zijn duidelijk en transparant: je bespaart tijd én kosten. Je hoeft geen verhuisbus of aanhanger meer te huren en je hoeft je niet druk te maken over de tijd die je kwijt bent met het heen-en-weer rijden naar magazijnen of verhuisplaatsen. Je hebt geen verschillende partners meer nodig om allerlei verschillende diensten te laten verzorgen. Daarnaast heb je geen omkijken meer naar eventuele goedkope opslagruimte in Eindhoven en de beveiliging ervan. Boobox ontzorgt en regelt alles voor jou tegen hetzelfde en uiterst scherpe maandtarief. En of dat nog niet genoeg is, Boobox mobiele opslag bespaart je handen vol werk. Het enige wat jij doet is inladen voor je deur. Een Boobox heb je al ingeladen binnen een uur als je de boedel vooraf hebt klaargezet.

Boobox opslag in de praktijk

De werksnelheid van een Boobox heeft te maken met het gebruiksgemak. In 1 levering krijg je meteen alle hulpmiddelen aangereikt om je waardevolle of dierbare goederen veilig op te slaan. De Boobox is voorzien van een schutwand met sjorband en wordt geleverd met een stevig hangslot. Nadat je de lading hebt ingeladen dek je die af met de schutwanden je snoert vervolgens alles veilig en strak dicht met de sjorband. Met het bijgeleverde hangslot sluit je de deuren van je Boobox af. Meer is het niet: een kind kan de was doen. Je lading is klaar voor transport en wordt opgehaald door Boobox.

Bestel goedkope opslagruimte Eindhoven

Goedkope opslagruimte Eindhoven gezocht?

Wij willen onze Boobox warm aanbevelen. Bestellen? Surf dan nu naar “Boobox reserveren” en geef aan waar en wanneer wij jouw Boobox mogen bezorgen. Je hebt geen vergunning nodig voor het laten plaatsen van boxen voor enkele uren. Onze chauffeur komt op het met jou afgesproken tijdstip en plaatst het aantal bestelde boxen keurig voor je deur. De chauffeur haalt de box(en) weer op als jij klaar bent met inladen.

Goedkope opslagruimte Eindhoven bestellen kan 24/7 online. Onze helpdesk staat ook voor je klaar op telefoonnummer 0475-476319 mocht je vragen hebben. Eerst een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Boobox is servicegericht en je graag van dienst.

https://boobox.nl/opslagruimte-eindhoven-te-huur/
3eGolf.nl