3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Met de opleiding NLP Practitioner haal je meer uit jezelf

Het organisatieadviesbureau RaVisie biedt een opleiding NLP Practitioner aan voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Loop je op het gebied van communicatie tegen problemen aan op het werk of in de relationele sfeer? Heb je het gevoel dat je niet goed begrepen wordt of dat mensen vinden dat jij ze niet begrijpt? Dan haal je gegarandeerd veel voordelen uit deze opleiding. Je zal verschil gaan merken op het gebied van communicatie, maar ook je eigen manier van denken wordt duidelijker. Hoe precies? Tijdens deze opleiding leer je in detail hoe het menselijk brein op een psychisch en vooral communicatief niveau werkt. Tijdens een interactie met anderen gebeurt er veel in je hoofd, en jij gaat leren hoe dit werkt en hoe je deze kennis in de praktijk kunt toepassen.

Wat kun je verwachten van de opleiding NLP Practitioner?

RaVisie is gespecialiseerd in opleidingen, workshops, coaching en trainingen. Deze worden op een oplossingsgerichte manier georganiseerd en uitgevoerd, met als doel het op een efficiënte manier bereiken van een resultaat. Met andere woorden, tijdens de opleiding NLP Practitioner wordt er geluisterd naar je problemen en wordt er binnen korte tijd hard gewerkt aan een oplossing op maat. Ben je bijvoorbeeld leidinggevende bij een bedrijf of een onderwijsinstelling? Dan leer je bij RaVisie jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren. Ook personal trainers kunnen hier terecht om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die een opleiding NLP Practitioner met zich meebrengt.

Geef jezelf een mentale upgrade

Natuurlijk zul je ook wat theoretische kennis opdoen, maar de praktijk staat bij RaVisie centraal. De opleiding duurt negen dagen, waarvan twee dagen op oefenen gericht zijn. Wil jij je leven meer onder controle krijgen of ben je toe aan een nieuwe uitdagende stap in je carrière? Meld je aan voor de opleiding NLP Practitioner en de experts van RaVisie verwelkomen je graag op de kennismakingsavond in Woudenberg.

https://ravisie.nl/
3eGolf.nl