3EGolf
Image default
Winkelen

Gondolas winkelinrichting

Naast het feit dat verlichting in een commerciële ruimte of werkplek aan bepaalde eisen moet voldoen, kan goede verlichting grote emotionele effecten hebben. Trek klanten buiten de winkel met ramen en verlichting bij de winkelingang. Focus op het interieur en sla je product of aanbieding op. Het zorgt voor welzijn, verlengt het verblijf en stimuleert de koop- en consumptiedrang. Wij hebben de juiste lamp voor u om u te helpen slagen. Een bussysteem, kabelsysteem of roterende plafondlamp kan worden gebruikt om wisselende productpresentaties optimaal te verlichten. U kunt hoogwaardige producten bestellen in de uitvoering die het beste bij u past. Hanglampen, wandlampen of vloerlampen zorgen voor de juiste hoofdverlichting en de perfecte sfeer. Benadruk de verlichting van schilderijen, etalages, lampen of tafellampen. In de online winkel vind je ook noodverlichting en diverse lampen voor uw winkelinrichtingen.

Een oplossing op maat uit één hand

Stellingdiscounter is een winkelcentrum dat nieuwe en gebruikte faciliteiten biedt tegen de laagste prijs. Noch u, noch uw klanten zullen het verschil merken. Je account doet dit omdat Stellingdiscounter bedrijfsmeubilair aanbiedt voor een kleine fractie van de nieuwprijs. We bieden ook producten van bekende fabrikanten zoals Tegometall, AHT, Wanzl of Linde tegen zeer betaalbare prijzen. Want wij sturen u de lage aankoopprijs direct toe. Daarnaast zijn doorlopend productlijnen zoals Tegometall draaibanken en Rabtrolley zelfbedieningswagens beschikbaar. Uw partner voor gebruikte hardware.

unieke verlichting

Winkellay-outs bevatten ook promotionele producten zoals productbanners, prijs- en verkoopborden, zakelijke advertenties en afbeeldingen om de stemming en schijnwerpers te verbeteren. Plafond- of muurbeugels zijn de beste optie voor het creëren van veilige en aanpasbare montageopties, zoals variabele lengtes, star hangend vast, afneembaar en meerdere connectoren. U kunt een ophangset bestellen voor een complete oplossing, maar u kunt ook losse onderdelen bestellen voor uitbreiding.

Draadkabelophanging stuurt een bericht.

Hoe mooi is de inrichting van de winkel als de vloeren er oud uitzien! Het moet sterk, antislip en vochtbestendig zijn, maar het kan ook als designelement worden gebruikt. Mooie vloeren of natuurlijke tapijten verzachten het geluid, brengen natuurlijkheid en creëren een sfeer van leven. Hij past bijvoorbeeld perfect in een textielwinkel, modewinkel, schoenenwinkel of boetiek. Als veel klanten, zoals een bakkerij, snel heen en weer gaan, is PVC- of laminaatvloeren meer geschikt, en in een café moet je terug naar tapijt… de gebruiksmogelijkheden ervan beperken. .

3eGolf.nl