3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Voor elke verbouwing passend gereedschap

Wanneer u gaat verbouwen is het verstandig om alles nauwkeurig op te meten. Een laser of meetwiel zijn hier uitstekende instrumenten voor. Met deze instrumenten kunt u de grote afstanden nauwkeurig en snel meten. Benieuwd hoe een laser en meetwiel werken? We vertellen het u in deze blog.

Lasers

Metingen kunnen uitgevoerd worden met een laserlijn. Deze laserlijn wordt gecreëerd door een laserafstandsmeter of lasermeter. Met deze lasers kunnen onder andere afstanden, volumes, oppervlakten en indirecte metingen uitgerekend worden. Dit wordt gemeten door de laserstraal die gestuurd wordt naar het te meten punt. Deze straat wordt vervolgens teruggekaatst naar de meter. De tijd van de weerkaatsing wordt berekend en op basis daarvan kan de meter bepalen hoe groot de afstand is. De laserafstandsmeter meet nauwkeurig tot wel 200 meter!

Laser statief 

Op een bouwplaats werkt u gemakkelijk met een laser statief of driepoot. Het maakt namelijk niet uit op welke ondergrond u dit statief plaatst. De drie poten zijn voorzien van stevige pinnen aan de uiteinden, waardoor de laser op elke ondergrond zeer stabiel staat. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de metingen goed uitgevoerd worden en betrouwbaar zijn. Werken met een statief is daarom niet alleen comfortabeler, het zorgt er ook voor dat u nauwkeuriger te werk kunt gaan. Bent u benieuwd of er nog iets in de grond zit voordat u begint met bouwen? Onderzoek de bouwplaats dan eerst met een metaaldetector

Meetwiel

Een meetwiel is een goedkopere optie voor het meten op afstand. Grote afstanden zijn hiermee ook goed te meten. U houdt het handvat van het meetwiel vast, zet het wiel op de grond en loopt de afstand die u wilt meten. Daarna kan op de analoge meter afgelezen worden welke afstand is afgelegd. Deze meter is op de centimeter nauwkeurig en is daarmee iets minder nauwkeurig dan de meters met laser. 

Visser & Visser 

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor allerlei gereedschap. U kunt via de website gemakkelijk online bestellen door de gewenste artikelen in uw winkelmandje te doen en af te rekenen in een betrouwbare betaalomgeving. Het team van Visser & Visser staat voor u klaar om uw artikelen zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen!

 

https://www.visserenvisser.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe ga je het beste om met iemand die aan dementie lijd?

Xbox live, wat is dat?

Waarom jij voor EW Facility moet kiezen

3eGolf.nl