3EGolf
Image default
Mode en Kleding

Huwelijkswensen

Het vinden van de perfecte uitdrukking van de huwelijkswens is belangrijk als huwelijksgast. Van de perfecte woorden van felicitaties tot weten wat te schrijven in de trouwkaart, het uiten van uw oprechte gedachten is een speciaal onderdeel van de huwelijksdag. Citaten over liefde en huwelijk bieden een romantische manier om na te denken over uw boodschap aan het paar.

 

Persoonlijke wensen van gasten

Denk, voordat je een sentiment opmaakt, na over de boodschap die moet worden overgebracht; overweeg je relatie met de bruid en bruidegom. Huwelijkswensen kunnen zoiets simpels zijn als “nooit kwaad naar bed gaan” tot iets dat zo betekenisvol is als een kort verhaal over verliefd worden naarmate de jaren verstrijken.

 

Korte voorbeelden

Snelle verrassingen van advies en goede wensen zijn geweldig als je het paar niet zo goed kent of niet veel tijd / ruimte hebt voor de boodschap, zoals wanneer je een briefje schrijft voor goede wensen voor het huwelijk. Korte opties voor wat te zeggen zijn:

 

  • Vergeet nooit de manier waarop je vandaag naar elkaar keek, want dat is de blik van onvoorwaardelijke liefde.
  • Als ik samen naar jullie twee kijk, zie ik een paar dat echt bedoeld was te zijn.
  • Blijf altijd in het moment. Koester elkaar en elke minuut die je samen hebt. Geluk en licht zullen hun weg naar jou vinden.
  • Wacht niet tot je verjaardag om te vieren! Vier in plaats daarvan de liefde die je dagelijks deelt. De kleine momenten maken het leven groots!
  • Een snelle kus op de wang is een gemakkelijke manier om de hele week liefde in leven te houden! Denk aan je eerste kus als man en vrouw, en je zult allebei genieten van een geweldig leven.
  • Je liefde bloeit vlak voor mij / ons en ik kijk ernaar uit om te zien hoe hij bloeit door de jaren heen!
  • De beste dagen moeten nog komen, maar vergeet niet dat dit de eerste speciale was. We wensen je veel geluk voor elke dag die meekomt!
  • Gefeliciteerd met de inzet die je hebt gemaakt. Je geluk, liefde en toewijding aan elkaar zijn ons allen duidelijk!
  • Twee met elkaar verweven harten zijn sterker dan één. We wensen je een leven van onbreekbare liefde die dagelijks sterker wordt.

De sterren in je ogen worden alleen gedimd door de liefde die uit je hart straalt. Moge je liefde voor altijd zo helder schijnen! Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com

Gerelateerde artikelen

De geboortemaand van je kind als geboortesteentje aan je sieraad

Verschillende uitdagende merken bij 4YouWear

Galajurken en andere avondkleding voor elk budget

3eGolf.nl